Перейти к содержанию

Новости Наступна гра по всесвіту StarCraft може вийти за межі жанру RTS

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Журналіст Джейсон Шрайєр (Jason Schreier) з Bloomberg поспілкувався з керівниками Blizzard Entertainment, в тому числі і з Президентом Майком Ібаррою (Mike Ybarra). Глава студії розповів про те, як дивиться на майбутнє після приходу Microsoft.

rssImage-dd523778e2b77d8aa8bffb8bf090059b.png

Blizzard стала частиною Activision у 2008 році. Розробники зберігали відносну автономність аж до кінця 2010-х, коли команда президента компанії Боббі Котика (Bobby Kotick) почала тиснути. Вони вимагали прискорити виробництво ігор, скоротити витрати і збільшити кількість співробітників.

Керівництво Blizzard готувалося до чогось подібного і після поглинання Microsoft. Коли вони дізналися, що до них їде глава Xbox Філ Спенсер (Phil Spencer) з візитом, то підготували фінансові документи, велику презентацію та переговорну. 

Але з порога керівник ігрового підрозділу Microsoft приємно здивував розробників. Філ сказав, що йому не цікаво зараз говорити про бізнес. Спенсер просто хотів познайомитися з співробітниками і подивитися на ігри.

Голова Xbox провів час за мобільною Warcraft Rumble, а потім кілька годин відповідав на питання працівників офісу Blizzard в Ірвайні і фотографувався з ними. Цей візит порадував багатьох розробників. Спенсер дав зрозуміти, що не збирається їм вказувати, що робити. І в розмові з Майком Ібаррою, Філ підтвердив це. В Microsoft хочуть, щоб Blizzard знову стала тією незалежною студією, якою вона була з самого початку.

"Мені подобається такий підхід. Це добре мотивує розробників […] Швидкість ухвалення рішень точно зросте. Якщо я підійду до Філа з питанням: «А ми можемо так зробити?», він не буде довго думати. Він просто скаже, щоб я керував своєю студією так, як вважаю за потрібне."

Майк Ібарра

Шрайєр не втратив можливість запитати, а чи зміниться підхід Blizzard до експериментів? За його даними, багато співробітників втомилися від обслуговування великих франши з WarcraftDiablo і Overwatch. Ібарра відповів, що великі команди продовжать роботу над ключовими проектами, але він відкритий і для невеликих ідей — були б охочі. Наприклад, президент Blizzard не проти повернутися до всесвіту StarCraft, навіть якщо це буде не RTS.

"Мені потрібен хтось, хто має власне бачення і ентузіазм, щоб втілити свої ідеї. Тоді я зможу поставити на цю команду."

Майк Ібарра

Також Майк підкреслив, що поки не збирається йти з посту президента Blizzard.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.