Jump to content

Новости На найвищому рівні складності Remnant II почала видавати медаль за участь

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

В одному з літніх патчів для Remnant II розробники понерфіли деякі модифікатори, які занадто сильно знижували урон. Геймерам, які проходили гру на найвищому рівні складності «Апокаліпсис», такі редагування не сподобалися. В результаті суперечок користувачів з Gunfire Games народилася мемна фраза, яка знайшла відображення у свіжому апдейті.

rssImage-8bbfccc19dd619827ca12725c0752785.jpeg

Йдеться про відповідь Бена Кьюртона (Ben Cureton), головного дизайнера в GG, на скаргу одного геймера. Той заявив, мовляв, було краще, коли багу не було б виправлено.

"Швидше за все, це тому, що ви грали на складності «Апокаліпсис» і застосовували «Зміцнення», щоб увібрати шкоду, яку [мав замість цього по вас пройти]. «Апокаліпсис» не замислювався як безтурботна прогулянка з ігноруванням втрат. Він називається «Апокаліпсис», а не «Я отримаю три шматочки апельсина та медаль за участь». Ми змінимо деякі значення, якщо це буде потрібно."

Бен К'юртон

02407.Y1yQmPQ.thumb.jpg.0922387dc8346280583400f55ce425ee.jpg

Через три місяці в патчі, який вийшов одночасно з розширенням The Awakened King, також додали пару предметів — три засушені шматочки апельсина і медаль за участь. Вони випадають лише з найвищої складності.

• Нарізані кружальця плода можна використовувати один раз. При поглинанні вони одразу відновлюють 5% здоров'я.
  • Одягнений на героя амулет підвищить рівень здоров'я та витривалості на 10 пунктів, а також збільшить швидкість пересування та опір урону на 10%.
"Мабуть, я був надто грубий. У свіжому апдейті ми подбали про те, щоб геймери на «Апокаліпсисі» мали можливість обзавестися трьома шматочками апельсина та медаллю за участь. DLC для цього не потрібне. Слід лише оновитись до останньої версії.
Використовуйте предмети разом, щоб отримати додаткове посилення!"

Бен К'юртон

Щодо іншого вмісту оновлення, Gunfire Games додала регіони підбору гравців та виправила безліч помилок. Наприклад, сувій зв'язування знову можна отримати, а амулет «Одноокий блазень» більше не впливатиме на напрямок польоту снарядів. 

Edited by Трейдер (see edit history)