Перейти к содержанию

Новости "Вам варто приготувати SSD" - Наокі Йосіда про ПК-версію Final Fantasy XVI


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У рамках TGA 2023 Square Enix розповіла про додатки для Final Fantasy XVI - в один із них вже можна зіграти. Але як там живе обіцяний ПК-порт? Розробники трохи торкнулися комп'ютерної версії в розмові з виданням Famitsu.

rssImage-fc3c407e0571a21b0b77a2f45ff88b0c.jpeg

Коли продюсера Final Fantasy XVI Наокі Йосіду (Naoki Yoshida) запитали про системні вимоги, той відповів , Що більше деталей про ПК-версії озвучать ближче до релізу. Проте вже ясно, що для шістнадцятої частини потрібен SSD.

"Я хотів би попередити, що вам варто приготувати SSD. У FFXVI, в якій швидкість завантаження має величезне значення, буде складно грати на HDD. Природно, ми постараємося якнайкраще оптимізувати її, але ми не в силах подолати обмеження, що накладаються «залізом». Будь ласка, врахуйте, що SSD необхідний."

Наокі Йошіда

Щодо DLC, Echoes of the Fallen вже доступна на PlayStation 5, а друге розширення під назвою The Rising Tide прибуде навесні 2024 року. Обидва доповнення платні — купівля пропуску відразу на два DLC виявиться вигіднішим придбанням, запевняють у Sony.

У Echoes of the Fallen Клайв та компанія спробують з'ясувати, що за темні кристали затопили чорний ринок. У результаті група натрапить на покинуту вежу, яка зберігає жахливі секрети. Крім того, DLC підвищить максимальний рівень персонажа, впровадить більше зброї, екіпірування тощо. На проходження Echoes of the Fallen має піти приблизно три години.

Тим часом у The Rising Tide головному герою доведеться зіткнутися з легендарним айконом — Левіафаном. Для дослідження відкриється велика область, яка можна порівняти за розміром з одною із зон основної гри. Оскільки друге DLC масштабніше першого, на проходження потрібно більше часу — близько 10 годин.

Final Fantasy XVI приземлилася на PlayStation 5 ще в червні 2023-го. Ексклюзивність гри триватиме півроку з моменту релізу, тож, швидше за все, ПК-порт побачить світ у 2024 році. Есида ще в лютому попередив, мовляв, шістнадцята частина не вийде на комп'ютерах відразу після закінчення цих шести місяців — доведеться почекати трохи довше.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.