Jump to content

Новости Можете піратити, мені начхати — Девід Шиманьський висловився про зростання ціни Iron Lung

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Девід Шиманьський (David Szymanski) - творець підводного хоррора Iron Lung і бумер-шутера DUSK. У листопаді він підняв вартість Iron Lung у Steam з $6 до $8, пояснивши, що якість продукту зросла завдяки безкоштовним апдейтам. Днями розробник поділився своїми думками про цей крок.

rssImage-97282f2e811a41457bb9194782a092d6.jpeg

Перш за все, 17 грудня Шиманьський зазначив в екс-твіттері, що зростання ціни суттєво уповільнило продажі Iron Lung. За словами автора гри, він пішов на ризик, оскільки це рішення здавалося йому вірним. Тепер Шиманьський розраховує, що продажі підштовхне майбутня екранізація жахів, які знімає ютубер Markiplier.

На наступний день, 18 грудня, розробник відповів на докори деяких коментаторів. Шиманьський опублікував тред, в якому відкрито заявив — він змінив цінник у надії підвищити дохід від проекту і не бачить у цьому нічого поганого:

"Якщо вже люди намагаються мене підловити… Ще раз: Iron Lung подорожчала тому, що $8 — виправдана ціна і я захотів її виставити, тому що хочу отримувати більше грошей. Якщо вас не влаштовує ця ціна, то мені не потрібні ваші гроші. Піратьте гру або ще щось придумайте, мені начхати."
"«Він робить це заради грошей!»
Так, від***ти відкриття, я заробляю собі на життя створенням ігор. Якщо би я не хотів отримувати за них гроші, то я би їх не продавав. Мені подобається бізнес-модель «Я хочу грошей і роблю щось, що, на мій погляд, коштує своїх грошей, а ви мені платите, отримуєте цю штуку, і всі задоволені».
Усе. Нічого складного, ніякої каверзи."
"Якщо, на вашу думку, те, що я роблю, не коштує грошей, які я прошу, це абсолютно нормально. Не купуйте ці речі, або дочекайтеся великого розпродажу, або схитріть і візьміть їх безкоштовно і, будь ласка, розкажіть мені про це, щоб я міг скоригувати ціни своїх майбутніх релізів."

Нагадаємо, Девід Шиманьський та його напарник Діллон Роджерс (Dillon Rogers) працюють над іммерсивним стелс-хорор-шутером Gloomwood. Гра нудиться в ранньому доступі Steam. Користувачі від неї в захваті: Gloomwood зібрала 4 тисячі оглядів, і 95 % рецензій — позитивні.

Edited by Трейдер (see edit history)