Jump to content

Новости Директор The Outer Worlds Тім Кейн допомагає команді сіквела

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Журналіст Rock Paper Shotgun узяв інтерв'ю у Тіма Кейна (Tim Cain) - одного з батьків серії Fallout. У розмові Кейн згадав, що він консультує розробників The Outer Worlds 2 з Obsidian Entertainment.

rssImage-d7930fb71139c5cf5b4bff4cb7196b27.png

Кейн виступав керівником першої гри. Як випливає з його слів, тепер він не бере активної участі у виробництві та лише ділиться досвідом із колишніми колегами

"У сіквелі вони намагаються зробити деякі речі, про які я, звичайно, не можу розповідати. І до мені звертаються за допомогою, тому що я вже робив щось подібне. Іноді я просто кажу: «Не буду вказувати, що робити, але тут є підводні камені. На вашому шляху знаходяться величезні ями, які вам доведеться оминати»."

Сіквел The Outer Worlds анонсували ще в 2021 році, але жодного геймплейного кадру ми досі не побачили.

Сам Кейн відійшов від справ - екс-розробник веде канал на YouTube, де травить байки про часи, коли він створював Fallout, Vampire: The Masquerade - Bloodlines та інші культові RPG. Повертатися в геймдев ветеран поки не збирається:

"Є ігри, які я хочу зробити. Але мені здається, що ніхто не стане їх робити, або я не впевнений, що хочу докладати зусиль, щоб їх зробили. Занадто часто мені обіцяли: «Останнє слово буде за тобою, ми про тебе подбаємо, все буде супер», а виходило інакше. Я не готовий вірити на слово у восьмий раз."

Нагадаємо, Obsidian кує не тільки The Outer Worlds 2, а й фентезійну рольову гру Avowed. Та має запуститися 2024 року, а ось нової The Outer Worlds на горизонті поки не видно.

Edited by Трейдер (see edit history)