Перейти к содержанию

Новости Модель Мері Джейн з Marvel's Spider-Man звернулася до нав'язливих фанатів

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Стефані Тайлер Джонс (Stephanie Tyler Jones) — колишня актриса і модель, чию зовнішність студія Insomniac Games використовувала при створенні Мері Джейн у дилогії Marvel's Spider-Man. Дівчина зіткнулася з настирливими шанувальниками і публічно попросила їх залишити її у спокої.

rssImage-54157eb4d09c4e7f2e4fafa62f8a56e5.jpeg

У своєму зверненні Тайлер Джонс розповіла, що один із фанатів почав її переслідувати:

"Я ціную вашу любов до моєї ролі в іграх про Людину-павука і ваші позитивні відгуки, які моя версія Ем-Джей отримала за минулі роки. Однак я більше не відвідую кастинги як актриса або модель. Зйомки, в яких я беру участь, - виключно спосіб самовираження і можливість попрацювати з моїми улюбленими друзями. Цими вихідними деякі підписники порушили межі дозволеного. Один із них навіть зателефонував мені на роботу і залишив кілька голосових повідомлень, бажаючи поговорити зі мною і попросити про дзвінок у відповідь, - це неприйнятно і вважається переслідуванням. Моя сторінка про догляд за шкірою не призначена для фанатів Людини-павука або Ем-Джей. У результаті сьогодні вранці я прийшла на роботу й одразу ж відчула себе некомфортно, щойно прослухала ці повідомлення. Будь ласка, пам'ятайте, що я така сама людина, яка намагається заробити собі на життя, як ви, і я чемно прошу вас не перетинати меж. Відповідей на повідомлення не буде, я заблокую вас, якщо ви завдасте мені незручностей, тож можете від мене відписатися, якщо вас це засмучує."

Нагадаємо, Marvel's Spider-Man 2, остання на даний момент частина серії, стартувала в жовтні 2023-го на PlayStation 5. Згідно з документами, злитим з Insomniac, у франшизи з'явиться триквел.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.