Перейти к содержанию

Новости Дизайнер квестів «Відьмака» та Cyberpunk 2077 займеться новою великобюджетною RPG

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У травні 2021-го з CD Projekt RED пішов дизайнер квестів Матеуш Томашкевич (Mateusz Tomaszkiewicz). Через кілька місяців він примкнув до Riot Games. Тепер фахівець знову працює в польській студії — він став творчим керівником молодої команди Rebel Wolves.

00015.A1DLx2w.thumb.png.d96b3e0320b3767ddc7cb7ae3d455a93.png

Нагадаємо, в CDPR Томашкевич приклав руку до всіх частин «Відьмака», а також до Cyberpunk 2077. У Rebel Wolvesж він складає компанію іншим вихідцям з CD Projekt RED, які готують неанонсовану рольову гру. Серед них — Конрад Томашкевич (Konrad Tomaszkiewicz), брат Матеуша.

Томашкевич прокоментував новину так:

"Протягом усіх тих років, що я займаюся розробкою ігор, сюжетні рольові пригоди завжди залишалися моєю пристрастю. Для мене немає нічого кращого за можливість з головою зануритися в атмосферу і відкривати створені вручну історії та світи. Сьогодні виходить дуже багато феноменальних RPG, однак мені здається, що в індустрії ще є місце для нових проєктів, а гравці зголодніли за захопливими сюжетами. Саме тому я дуже радий приєднатися до моїх давніх друзів і зустріти нових у ролі творчого керівника Rebel Wolves. Ми маємо намір випустити таку RPG, яка сподобається нам самим.
Ми хочемо створити світ, який вам захочеться досліджувати, і розповісти історії, які викличуть у вас симпатію до персонажів. Ми маємо намір запропонувати гру, яка подарує вам масу можливостей і простір для експериментів. Моя місія в Rebel Wolves - допомогти безлічі талановитих людей у створенні цієї пригоди, і я з нетерпінням чекаю моменту, коли всі побачать те, що вже давно готує наша команда."

Офіційних подробиць про дебютне творіння Rebel Wolves зовсім мало. Нас чекає похмура RPG на рушію Unreal Engine 5. Гра відвідає комп'ютери та актуальні консолі.

Щодо неофіційних відомостей, то проект, судячи з усього, називається DAWNWALKER: Origins. У центрі сюжету виявляться вампіри. За масштабом гра зіставна з аддоном «Кров і вино» для «Відьмака 3». Команда проекту в 2023 році налічувала близько 100 осіб.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.