Перейти к содержанию

Новости Геймерам час звикати, що ігри їм не належать, вважає бос із підписок Ubisoft

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У підписки Ubisoft+ з'явилася нова версія зі зниженою ціною. На честь цього один із босів Ubisoft дав інтерв'ю, де поговорив про стан бізнесу ігрових підписок і висловив суперечливу думку: мовляв, геймери повинні звикати, що ігри їм не належать.

rssImage-19af5886fb594f3ad4c23ba07f49c3b0.jpeg

Філіп Тремблей (Philippe Tremblay) очолює відділ з підписок в Ubisoft і впевнений, що у цієї моделі є величезний потенціал для зростання. Але щоб його розкрити, необхідні зміни в поведінці гравців.

"Одна з речей, які ми помітили, - геймери звикли володіти своїми іграми, приблизно як із фільмами на DVD. Це користувацька поведінка, яка має змінитися. Люди вже відвикли від колекцій музики на CD або фільмів на DVD. В іграх така трансформація відбувається повільніше.
Але поступово геймери звикають. Вони не втрачають прогрес. Якщо вони повертаються до гри через якийсь час, весь їхній прогрес зберігається. Він не зникає. Геймери не втрачають того, чого досягли в грі, не втрачають до неї інтерес. Тож якщо вони не володіють грою, важливо домогтися того, щоб їм було комфортно.
У мене самого досі лежить два ящики DVD. Я безумовно розумію таких геймерів. Але в міру того, як люди визнають модель підписок, вони бачать, що ці ігри продовжують існувати, сервіс продовжує працювати, до ігор можна отримати доступ коли завгодно. Ця думка обнадіює."

Філіп Тремблей

Утім, у тому ж інтерв'ю Тремблей запевняє, що Ubisoft не стане нав'язувати спосіб споживання контенту - якщо користувач захоче купити гру до своєї бібліотеки назавжди, він зможе це зробити.

00091.Jq7mCwu.thumb.png.74eb290d7661910b94ffffb90b1c6e9f.png

Крім того, Ubisoft вважає стримінг перспективним методом грати в ігри - мовляв, на цей спосіб чекає гарне майбутнє.

"У моєму випадку щоразу, коли ми публікуємо гру, насамперед я її стримлю і граю кілька хвилин. Мені не потрібно її завантажувати, я можу застрибнути в неї відразу ж. Стримінг дає змогу швидко знайомитися з іграми. Це найочевидніший плюс, який ми бачимо з точки зору споживача."

Філіп Тремблей

00090.5NsqQIN.png.0dea05f46b05db26eb7e63afd5b44b42.png

У рамках угоди з антимонопольними службами ігри Activision Blizzard з'являться в Ubisoft+ через стрімінг. Коли саме це станеться, Ubisoft поки не визнається. «Ми активно працюємо над цим», — це все, що говорить Тремблей.

Тремблей також озвучив деякі досягнення Ubisoft+:

• За час існування підписки нею скористалися «мільйони гравців». У сумі вони награли понад 600 мільйонів годин.
  • У підписки триває зростання: наприклад, останній рекорд за успішністю припав на жовтень 2023-го.
  • Близько 10% передплатників ніколи раніше не грали в ігри Ubisoft.
  • Найпопулярніші франшизи в підписці — Assassin's Creed та Rainbow Six. В останні кілька місяців у топ-5 також потрапили Assassin's Creed Mirage і The Crew Motorfest.

Ось що змінилося в підписках Ubisoft+:

• Новий рівень передплати називається Ubisoft+ Classics. Він доступний на ПК, коштує $7,99 на місяць і пропонує обрані хіти минулого, включаючи Far Cry 6, Rainbow Six Siege і Watch Dogs: Legion.
    • Ubisoft+ Classics вже існувала якийсь час на PlayStation, але як частина інших підписок PlayStation + Extra і PlayStation Premium.
  • Стандартний рівень Ubisoft+ тепер називається Ubisoft+ Premium. Більше в ньому нічого не змінилося: передплата доступна на ПК, Xbox і Amazon Luna (активується відразу на всіх трьох платформах), коштує $17,99 і пропонує практично всі ігри Ubisoft, включаючи новинки в преміумних виданнях (наприклад, свіжого «Принца Персії» з раннім доступом з Deluxe Edition).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.