Перейти к содержанию

Новости Citizen Sleeper 2 навряд чи вийде раніше 2025-го

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Студія Jump Over The Age поділилася вістями про продовження Citizen Sleeper. Хороша новина – з грою все гаразд. Погана — реліз, мабуть, відбудеться лише 2025 року.

rssImage-19c5d76d01da1cb43c150eefc0e12176.jpeg

Цитуємо засновника Jump Over The Age Гарета Демієна Мартіна (Gareth Damian Martin):

"Знаю, ви чекаєте подробиць про сіквел, але зараз я не можу їх розкрити, зате можу пообіцяти, що до кінця року у вас буде дуже чітке уявлення про гру. Попереду ще близько року розробки, але сіквел вже виглядає масштабнішим і різноманітнішим за оригінал.
Я пишаюся тим, чого ми досягли, і прошу вас потерпіти ще трохи, поки ми готуємо велику прем'єру і тизер-другий для затравки."

Нагадаємо, Citizen Sleeper (2022) - це візуальна новела з елементами RPG. Головна роль у ній відведена сплячому - андроїду, що належить корпорації. Герой зробив відчайдушну спробу звільнитися, переписавши код, який керує його системою. В результаті за голову сплячого призначили нагороду, сам він втратив пам'ять, а його тіло почало збоїти.

У грі використовується рольова механіка, яка створена під натхненням від настільних RPG. Щодня ми починаємо з кидка кубиків, які витрачаються на різні дії. Чим більше число, що випало на кубиках, тим вища ймовірність успіху.

Над Citizen Sleeper 2: Starward Vector працюють автори першої частини - компанію Мартіну складають ілюстратор коміксів Гійом Сінгелін (Guillaume Singelin) і композитор Амос Родді (Amos Roddy). Мартін має намір зберегти як аудіовізуальний стиль оригіналу, а й його рольову систему.

Starward Vector відвідає ПК (Steam) та Xbox. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.