Перейти к содержанию

Новости Актор Адама Дженсена попрощався з персонажем — і подякував спільноті за підтримку

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

За чутками, нещодавно в Eidos-Montréal разом із великою хвилею звільнень скасували нову Deus Ex. Актор Еліас Туфексіс (Elias Toufexis), який зіграв Адама Дженсена, вже говорив, що гра, швидше за все, була про іншого персонажа . Тепер він закріпив свій здогад і попрощався з Адамом Дженсеном.

rssImage-f1ef8a7d3febeacfeae9c1bcc0261a8d.png

Туфексис опублікував звернення до спільноти на сабреддіті Deus Ex:

"Усім привіт.
На зв'язку Еліас Туфексіс.
Хотілося прийти сюди і подякувати вам за цю сторінку, ваші чудові дописи впродовж довгих років і вашу тривалу та неймовірно сильну підтримку.
Що стосується Дженсена, то ми говоримо йому "до побачення", але, будемо сподіватися, це не назавжди. Може, хтось викупить ліцензію. Може, хтось зробить анімаційний фільм або закінчить гру. Ілон Маск [Elon Musk] - великий фанат серії, думаю, трохи грошей у нього знайдеться. Хто-небудь, попросіть його! ;)
Як ви всі знаєте, Дженсен - один із моїх персонажів, які мені дуже дорогі. Здається, мене тепер завжди будуть асоціювати з ним - і мене це повністю влаштовує.
На жаль, його історія, найімовірніше, закінчена. Я практично впевнений, що скасована гра була не про Адама Дженсена, тож скасування злить мене тільки сильніше, адже моїх друзів з Eidos звільнили. У відеоігрових компаніях зараз коїться щось дивне. Сподіваюся, все налагодиться.
Я знову хочу сказати вам спасибі за весь ваш час, який ви присвятили тому, щоб надсилати фан-арти, історії та загалом зізнання в коханні. Кількість камео, які мені довелося зробити для одних тільки фанатів Дженсена, зігріває мою душу.
Сподіваюся, вам подобаються інші творіння, над якими мені вдалося попрацювати, але я знаю, що якими б не були інші персонажі, вони не стануть значити для багатьох із вас стільки, скільки значить Адам Дженсен. Для мене теж.
Така любов і підтримка? Я завжди про це просив.
Таке кохання та підтримка? Я завжди про це просив.
- Еліас"

У власних соцмережах Туфексис знову говорить про те, що в ігровій промисловості відбувається щось хворе:

"Deus Ex скасували. Ще одна величезна гра, в якій я був одночасно актором і режисером, скасована. Третя гра, в якій я був актором і режисером, пішла в переробку і розпочата з нуля повністю новою командою.
Світ відеоігор зараз справжня катастрофа.
Наразі я працюю над двома-трьома іграми, але чекаю, що їх усі скасують до кінця тижня - або ще щось станеться.
Я в порядку, хлопці. На моє велике щастя, у мене багато найрізноманітніших справ. Просто в іграх зараз коїться щось дивне."

Під час своїх нескінченних поглинань Embracer Group дотримувалася тактики про те, що всі більш-менш значущі франшизи, отримані разом із черговою компанією, варто одразу пустити в справу: наприклад, у такий спосіб група продовжила серії Darksiders і Outcast. Тож можна припустити, що і Eidos-Montréal насправді купували з розрахунком на нову Deus Ex.

Але спад світової економіки боляче вдарив по Embracer: кажуть, група стала скасовувати всі великі проєкти, які не принесуть грошей найближчим часом. Начебто таким чином закрилася Volition - у неї не було на підході нових проєктів після Saints Row 2022-го. Ймовірно, за тією ж логікою скасували і Deus Ex - до релізу було занадто далеко.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.