Перейти к содержанию

Новости У 2024 році Dead Cells отримає фінальне контентне оновлення


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Компанія Motion Twin згортає підтримку роуглайт-метроідваніі Dead Cells — компанія оголосила, що найближчий апдейт стане для гри останнім.

rssImage-b11a6e8401077ad6c0ae5f7e520f70ba.jpeg

Крапку в історії Dead Cells поставить 35-е оновлення - The End is Near. Воно стартує цього року на ПК та консолях. Що стосується мобільних пристроїв, то до них все ще добирається 34 добавка - Clean Cut.

За словами Motion Twin, студія Evil Empire, яка постачала метроідванію контентом, займеться чимось новим. Motion Twin вирішила закінчити підтримку "Мертвих клітин" на високій ноті, не скочуючи в самокопіювання.

"Після вкрай плідної п'ятирічної співпраці в рамках випуску додаткового контенту для Dead Cells, Evil Empire вирушить на пошуки нових пригод, і ми з нетерпінням чекаємо на анонс її нового проєкту. Це рішення було ухвалено після ретельних роздумів, особливо з огляду на гучний успіх торішнього DLC Return to Castlevania. Ми керуємося прагненням обійти пастку самоповторів і зберегти свіжість та оригінальність Dead Cells; як ми бачили на прикладі інших довготривалих серій, дуже важливо вчасно зупинитися і не ризикувати унікальним шармом, який робить Dead Cells особливою. Цією зміною пояснюється нещодавнє затишшя щодо апдейтів - завершення такої співпраці потребувало вдумливого планування, щоб цей процес пройшов безболісно для всіх, включно зі спільнотою. Як завжди, ми неодмінно продовжимо шукати способи усунути незручності та баги на всіх платформах і подарувати всім вам гідний ігровий досвід."

Як підкреслила Motion Twin, для франшизи Dead Cells це не кінець - по ній готуються мультсеріал і настільна гра, а ще безголовий протагоніст загляне в таємничий "інший світ". Можливо, мова про тривимірний рогалік Windblown, який компанія анонсувала на The Game Awards 2023.

Нагадаємо, "Мертві клітини" з'явилися в 2017 році в ранньому доступі Steam. З того часу метроідванія встигла зазирнути на всі актуальні платформи, а також зібрати купу нагород та захоплених відгуків. До літа 2023-го тираж гри перевищив 10 мільйонів копій.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.