Перейти к содержанию

Новости Автори EXODUS оголосили про партнерство зі студією Certain Affinity


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

На церемонії відкриття The Game Awards 2023 актор Меттью Макконахі (Matthew McConaughey; "Інтерстеллар") представив світові проєкт EXODUS від студії Archetype Entertainment. Нещодавно девелопери повідомили, що над грою також працюють фахівці з Certain Affinity.

00175._kT2oUW.thumb.png.cc04506ba4f8bab2b9f5c4fc08d85eba.png

Нагадаємо, що в EXODUS гравці повинні взяти на себе роль Мандрівника, який захищає людство від нападок прибульців. Ось тільки космічні переміщення викликають ефект розтягування часу - якщо для протагоніста минули години, то в його рідному світі вже можуть пролетіти роки.

Серед розробників уже є ветерани індустрії: засновник студії Джеймс Олен (James Ohlen) був провідним дизайнером перших двох Baldur's Gate і Star Wars: Knights of the Old Republic, а виконавчий продюсер Чед Робертс (Chad Robertson) очолював BioWare.

Команда Certain Affinity допомагає колегам з Archetype Entertainment з 2022 року, але офіційно про співпрацю партнери вирішили оголосити лише зараз.
"Об'єднання зусиль наших досвідчених команд буде на користь проекту та гарантує, що EXODUS зможе виділитися на сучасному та висококонкурентному ринку відеоігор."

Чед Робертс

"Гра представить інноваційний та великий світ. Ми створюємо новий всесвіт, який має стати початком для багаторічних сюжетних пригод геймерів."

Джеймс Олен

У портфоліо у студії Certain Affinity не так багато власних проектів. Вони зробили собі ім'я в індустрії, як творці відмінних карт для мультиплеєрних шутерів і майстри екшен-ігор. Ця команда працювала над Call of Duty: World at War, Black Ops, Ghosts і ремастерами кампаній двох Modern Warfare.

00178.nhayu0A.thumb.png.4c87bbae46ec5878e3b9e12dc317545a.png

Малоймовірно, що участь Certain Affinity означає появу мультиплеєра в EXODUS. Раніше автори не заявляли подібних функцій. Гра скоріше представлена як екшен-RPG з можливістю брати до загону компаньйонів. Всього на старті заплановано чотири персонажі, але представили поки що лише одного — мандрівника Тома Варгаса з анонсуючого трейлера.

Детальніше про всесвіт EXODUS можна прочитати на сайті гри. Також автори хочуть розкрити місцевий світ через літературу ще до релізу проєкту. У вересні 2024 року вийде книга EXODUS: The Archimedes Engine від письменника-фантаста Пітера Ф. Гамільтона (Peter F. Hamilton), який також консультує розробників гри.

EXODUS  поки не має дати виходу. Проект розробляють для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.