Перейти к содержанию

Новости Чутка: Філ Спенсер запевнив співробітників, що Microsoft продовжить робити консолі


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Останні чутки, що стосуються ігрового підрозділу Microsoft, помітно сколихнули інфополе. Потенційний реліз гучних ексклюзивів Xbox на PlayStation навіть увігнав деяких фанатів Xbox у зневіру, мовляв, консоль приречена. Схоже, подібні настрої охопили і підопічних Філа Спенсера (Phil Spencer), тож нещодавно він організував зустріч зі співробітниками.

rssImage-90909d80bf4f3bedb4ee14d8f09de9d3.jpeg

Про це в розсилці повідомила журналістка Inverse Шеннон Ляо (Shannon Liao). Якщо вірити її даним, 6 лютого бос ігрового підрозділу провів збори, де заявив, що Microsoft "не планує припиняти робити консолі". Мовляв, Xbox залишається частиною корпоративної стратегії, до якої входять різні девайси.

Нагадаємо, весь сир-бор стартував ще на початку січня, коли блогер Nate the Hate розповів про швидкий вихід "однієї з найбільш загальновизнаних ігор Microsoft" на платформах конкурентів. Тоді багато хто дійшов висновку, що йдеться саме про Hi-Fi Rush. Пізніше почали пліткувати про появу на PlayStation Sea of Thieves і Starfield, а також Indiana Jones and the Great Circle і наступної Gears of War. ЗМІ та інсайдери доповідали, що в Microsoft ще не сформували єдину політику мультиплатформенності, але все ж таки рухаються в цьому напрямку.

У підсумку в Мережі здійнявся такий галас, що "майкам" довелося відреагувати - заяву з приводу ситуації опублікував Філ Спенсер. Він написав, що компанія чує всіх, тому наступного тижня поділиться "подробицями про бачення майбутнього Xbox". Поки корпорація не уточнила, буде це пряме включення або ж просто запис у блозі. Точної дати "дропу" поки теж немає.

Що є, так це спростування однієї з чуток. Уже згаданий Nate the Hate відхрестився від свого повідомлення з приводу релізу Starfield на PS5. За його словами, він перевірив ще раз інформацію про гру Bethesda і дійшов висновку, що вона виявилася помилковою. "Січневе повідомлення про те, що Microsoft випустить інші свої ігри на інших платформах, усе ще вірне", - уточнив блогер. Також про вихід Starfield на консолі Sony розповіли в XboxEra, проте далеко не всі інсайди звідти підтверджуються.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.