Перейти к содержанию

Новости «Джокер із Флориди» передумав позиватися до Rockstar і запропонував озвучити пародію на себе


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Лоуренс Салліван (Lawrence Sullivan), більш відомий під прізвиськом «Джокер із Флориди», не залишає спроб вичавити з Rockstar Games хоч щось за використання свого образу. Якщо раніше він погрожував піти до суду, то тепер стримав запал і  висунув скромнішу пропозицію.

rssImage-c9abab4446a91a8abb9d5437c1e37835.jpeg

Салліван поскаржився, що ні Rockstar, ні її материнська компанія Take-Two так і не спромоглися відповісти на його послання за два місяці. "Джокер" закликав компанії "вчинити правильно" і направити йому хоча б 50-100 тисяч доларів, а також дозволити озвучити схожого на нього персонажа та брати участь у просуванні Grand Theft Auto VI. На його думку, вагомий галас навколо шостої частини тримається лише на ньому одному.

"Кожне видання розповіло про мене поряд із грою. Усі знають, хто я такий, повірте мені. Так що, GTA, Rockstar, нам потрібно поговорити. <…> Саме я роблю гру більш привабливою. Люди хочуть зіграти в неї. Я причина того, що зараз всі хайпят цю гру."

Лоуренс Салліван

Нагадаємо, у грудні 2023-го вийшов перший трейлер GTA VI, який донезмоги напханий різного роду відсиланнями до реальних подій у Флориді. У кадр потрапив і чоловік із фіолетовою шевелюрою і татуюваннями на обличчі - у ньому спільнота побачила пародію на Саллівана. Той потрапив у зведення новин 2017 року і заробив прізвисько "Джокер із Флориди" через схожість із персонажем всесвіту DC.

Спершу Лоуренс лише висловив невдоволення, що Rockstar використовувала його образ без дозволу, і захотів поспілкуватися з представниками студії. Пізніше він перефарбував волосся у фіолетовий (мабуть, для більшої схожості) і пригрозив подати на розробників до суду, якщо йому не виплатять велику компенсацію. Від позову він у підсумку відмовився. Важливо розуміти, що згаданий персонаж і зовсім може не з'явитися у фінальній версії проекту. Не виключено, що "рокстари" створили його лише для трейлера і ніяк не планують вводити в гру.

За два місяці дебютний трейлер GTA VI набрав 174 мільйони переглядів. Ролик побив кілька рекордів і викликав інтерес до творчості Тома Петті (Tom Petty), чия пісня звучить у відео.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.