Перейти к содержанию

Новости Закордонні огляди Banishers: Ghosts of New Eden

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Зараз у нового проекту французів 83 бали на OpenCritic, де цю екшен-RPG рекомендують 88% рецензентів. На Metacritic тайтл оцінили на 78 балів (найбільше оцінок у версії для PlayStation 5).

rssImage-781e77d6353825b67e15cdbd423f63fa.jpeg

Журналісти хвалять емоційну історію, глибоких персонажів, за яких починаєш переживати з перших хвилин. У рецензіях із середніми оцінками згадуються проблеми з ліпсінком, затягнуте оповідання та одноманітні бої.

Нижче витяги з трьох рецензій з різними думками про гру

GameGrin — 10/10

"Banishers: Ghosts of New Eden - справді чудова гра, і я безумовно рекомендую її. Це цікавий, дивовижний досвід, що містить важкі теми та захопливу історію кохання і смерті. Гра безперечно варта своїх грошей - все якісно написано, геймплей захоплює. Безумовно, це один із найкращих тайтлів із тих, у які я грав за останні роки."

GamingTrend — 80 / 100

"Я безумовно рекомендую цю гру. Історію Антеї та Реда цікаво розкривати, а безліч варіантів вибору дають простір для повторного проходження. Але в мене зовсім не було мотивації досліджувати навколишній світ. Нагорода за побічні активності не варта витрачених зусиль. У схованках лежить в основному непримітне екіпірування. Також я не зустріла цікавих побічних квестів."

PC Gamer — 74/100

"Історія здається затягнутою. Гру непогано було б скоротити годин на 10, всього-то потрібно було провести нормальний допит основних персонажів і поставити їм очевидні запитання. Також є якесь протиріччя між особистою історією персонажів і масштабом, якого очікуєш від подібної RPG. Однак я радий, що зміг відвідати Нью-Іден - це місце безперечно запам'ятовується і захоплює своїми історіями та атмосферою."

Banishers: Ghosts of New Eden доступна на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.