Перейти к содержанию

Новости У Stellar Blade очікуються нагота та надмірна жорстокість

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Stellar Blade - південнокорейський ексклюзив PlayStation 5, який явно пишається своєю фігуристою головною героїнею. Ймовірно, гра навіть запропонує якийсь контент для вашого друга, який вічно запитує: на це натякає віковий рейтинг.

rssImage-d7f0b22adf9fc225fe6d24ef9e5ebc21.jpeg

Як пишуть ЗМІ, Stellar Blade отримала найсуворішу мітку від вікового комітету Південної Кореї. Основним критерієм високого рейтингу називають "присутність наготи і надмірної жорстокості", включно з зображеннями з оголеною головною героїнею і сценами з обезголовленням.

У трейлерах Stellar Blade якоїсь позамежної жесті не видно: це, звісно, екшен із нарізкою чудовиськ, але рівень "м'яса" до Dead Space або Mortal Kombat не доходить.

А ось серед костюмів справді може затесатися щось відверте: керівник гри відкрито заявляє, що "задній стороні головної героїні приділяли особливу увагу, оскільки це та частина персонажа, яку гравець завжди бачить". Крім того, він говорив таке:

"Чесно кажучи, коли я граю в гру, я хочу бачити когось, хто має кращий вигляд, ніж я. Ось чого я хочу. Я не хочу бачити щось звичайне, я хочу бачити щось більш ідеальне. Думаю, це важливо для розважальних творів. Зрештою, це розвага, спрямована на дорослих."

Керівник Stellar Blade

Загалом, не дарма Stellar Blade порівнюють з NieR: Automata – як мінімум у погляді на визначні особливості задньої частини жіночого персонажа ці ігри дуже схожі! І якщо в NieR у 2B можна було навіть спідницю прибрати, то, можливо, і в Stellar Blade є можливість оголити героїню ще дужче.

Stellar Blade стартує 26 квітня лише на PlayStation 5.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.