Перейти к содержанию

Новости "Sony надає величезну допомогу" - Rare про портування Sea of ​​Thieves на PS5


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Наступного місяця Sea of Thieves пропишеться на PlayStation 5. У бесіді з The Guardian девелопери з Rare розповіли про те, як вони портували піратський екшен на нову платформу. За словами творчого керівника Майка Чапмана (Mike Chapman), Sony допомагала переносити гру на PlayStation, однак сам факт цієї співпраці спочатку здавався йому дивним.

rssImage-f0c92521b1901b2a7ea86e200d7afb3f.jpeg

  • Порт Sea of Thieves стане першим контактом Rare з консолями від Sony за майже сорокарічну історію британської студії. У минулому колектив здебільшого співпрацював з Nintendo і SEGA, а після приєднання до Microsoft у 2002 році почав робити ігри для Xbox і ПК.
"Для нас це було досить дико — приєднатися до дзвінка та дивитися на слайди про платформу, з якою, як ми думали, нам ніколи не вдасться попрацювати."

Продюсер Джо Ніт (Joe Neate)

  • Процес портування Sea of Thieves почався "багато місяців тому" і тримався в найсуворішому секреті. Навіть PS5-девкіти зберігалися в секретній частині студії із заклеєними вікнами, щоб ніхто не міг підглядати за роботою. "Якщо ж ми відвідували студії PlayStation, як ви можете здогадатися, робили ми це не у футболках із логотипом Sea of Thieves", - підкреслив Ніт.
  • Як зізналися фахівці, одинадцятий сезон "Моря злодіїв", який стартував у січні, вже створювався з урахуванням швидкого прибуття власників PlayStation. Щоб новачкам було простіше влитися, було переглянуто деякі аспекти гри.
  • Керівництво Rare вкрай позитивно поставилося до планів розширити аудиторію проекту. Однак пізніше прийшло усвідомлення, що перенести Sea of Thieves на PlayStation може бути не так просто. Це завдання не налякало технічних фахівців студії — вони запропонували просто почати експериментувати, аби запустити процес.
  • Коли "майки" тільки повідомили Sony про намір портувати екшен на PS5, Майк Чапман і  Джо Ніт вирушили борознити моря разом із співробітниками Sony Interactive Entertainment. Так вони наочно продемонстрували суть гри та її особливості. «Намагатися знайти скарб на острові разом із групою від іншого платформоутримувача було так дивно», — поділився Чапман.
  • За словами Джо Ніта, у перенесенні Sea of Thieves беруть участь студії, які мають досвід роботи з PlayStation. "Сама Sony надає величезну допомогу: вона проводить зідзвони і направляє до нас своїх фахівців у будь-який момент - так було навіть тоді, коли проєкт усе ще тримали в таємниці", - повідав продюсер.

Sea of Thieves з'явиться в гавані PlayStation 5 тільки 30 квітня, але гру вже можна попередньо замовити в трьох виданнях. В американському і британському PlayStation Store дітище Rare забралося на вершину топа попередніх замовлень. Тобто в тих же Сполучених Штатах ранню покупку піратського екшену оформляють частіше, ніж MLB The Show 24, Dragon's Dogma II, Elden Ring: Shadow of the Erdtree тощо.

Нагадаємо, на Xbox та ПК  Sea of Thieves доступна з 2018-го. 20 березня Rare організує трансляцію, в рамках якої розповість про три майбутні сезони. Як каже стаття The Guardian, у березневому апдейті студія додасть одиночний офлайн-режим, для якого не знадобляться підписки PS Plus або Game Pass Core.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.