Перейти к содержанию

Новости Атмосферний платформер Animal Well стартує 9 травня

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Видавництво BIGMODE Games і студія Shared Memory випустили свіжий трейлер атмосферної Animal Well - двовимірного платформера з елементами метроідванії та головоломками. Також гра отримала дату релізу.

rssImage-eead2bb7111c26556ee6a0483d465972.jpeg

В основному Animal Well створюється силами девелопера-одинака Біллі Бассо (Billy Basso). Він почав робити тайтл сім років тому і витрачав на нього всі вільні вечори та вихідні. "Я пішов з основної роботи приблизно два роки тому, щоб завершити розробку. Я дуже пишаюся тим, якою гра вийшла в підсумку. Я був пристрасно захоплений нею протягом довгого часу, і я так радий нарешті поділитися нею зі світом", - розповів автор.

Головний герой Animal Well, що нагадує картоплину з ніжками, з'являється з квітки в таємничому підземеллі. Воно являє собою заплутаний лабіринт, який можна досліджувати в будь-якому порядку. Важливо не забувати запалювати свічки, оскільки це убезпечить протагоніста і дасть змогу поступово відкрити карту. Також Бассо пообіцяв оснастити проєкт безліччю секретів, головоломок і істот - частина з них налаштована доброзичливо, а інші не відмовляться пополювати на крихітку. У подібних сутичках необхідно використовувати предмети й оточення на свою користь.

Почати свою пригоду в  Animal Well вийде 9 травня на ПК (Steam), PlayStation 5 та Nintendo Switch. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.