Перейти к содержанию

Новости Колюча, але прекрасна - критики про Dragon's Dogma II


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Capcom зняла заборону на публікацію оглядів Dragon's Dogma II. Схоже, скоро компанія додасть у своє значне портфоліо ще один хіт - гра збирає вкрай схвальні рецензії.

rssImage-9ec3fe6e10c8d86392d42ab916d9dce9.jpeg

Середня оцінка сиквела - 89/100 на основі 60 відгуків. За словами журналістів, Dragon's Dogma II - не типова RPG з відкритим світом, де ви ліниво зачищаєте іконки на карті, а справжня пригода. Ніхто не буде вести вас за руку і відзначати всі цілі - потрібно самому розбиратися, як виконати те чи інше завдання. На швидке переміщення витрачаються рідкісні ресурси, тож готуйтеся багато подорожувати і битися.

На щастя, бої вийшли захопливими та різноманітними, а вивчаючи локації, можна натрапити на що-небудь цікаве або корисне. Причому світ не тримається на скриптах - геймплейні механіки чесно взаємодіють одна з одною. Так, якщо за вами поженеться троль і ви заведете його в село, то місцеві жителі почнуть дертися по тварюці, щоб її здолати.

Однак деякі гравці вважатимуть Dragon's Dogma II надто суворою. За десятки годин біганина відкритим світом ризикує набриднути. Часом можна зайти в глухий кут, марно намагаючись зрозуміти, чого ж від вас хочуть розробники. Є й зовсім спірні гейм-дизайнерські рішення - наприклад, в інвентарі занадто мало місця, а деякі квести обмежені за часом.

Далі - цитати з трьох оглядів: двох позитивних і одного стриманого. Відверто негативних рецензій у новинки від Capcom поки що немає.

Dexerto — 5/5

Dragon's Dogma II - гігант у жанрі ігор з відкритим світом, який зухвало відкидає звичні норми й очікування. Це сміливий твір, рівною мірою захопливий і глибокий. Через 80 годин мені все ще здається, що я вивчив лише малу частину гри. Її суворий геймплей вимагає дотримання правил. Прийміть ці умови, і нагородою вам стане одна з найцікавіших фентезійних RPG в історії. Dragon's Dogma II - шедевр. Це обов'язкова до ознайомлення гра, яка не просить, але вимагає поваги до себе.

Hey Poor Player — 4,5/5

Dragon's Dogma II стане класикою. Capcom вирішила не винаходити велосипед, а взяти ту саму суміш із подорожей і битв із чудовиськами, яку студія виготовила 2012 року, і перетворити її на повномасштабну пригоду за допомогою пісочниці, здатної генерувати запаморочливі сцени на кожному кроці. Можливо, грі бракує шліфування, але я не можу злитися на Capcom, адже вона запропонувала настільки масштабну і безшовну гру, що ви не повірите, поки не побачите самі. У цьому році, під зав'язку набитому рольовими претендентами на звання гри року, Dragon's Dogma II - наступна чудова RPG, яка ще більше ускладнить вибір переможця.

MonsterVine — 3/5

У глибині Dragon's Dogma II ховається в багатьох відношеннях чудова гра. Усі її компоненти повинні працювати як єдине ціле. Я ніколи не грав у гру, яка б мене так дратувала і при цьому викликала б таке ж сильне бажання грати далі. Даю гарантію, що для когось Dragon's Dogma II стане найулюбленішою грою. Упевнений, за багатьма пунктами вона сподобається тим, хто хоче чогось незвичайного. Я теж хотів чогось незвичайного, однак мені здалося, що у гри занадто багато недоліків, які заважають отримувати задоволення. Я буду радий помилятися і продовжу грати, але поки що Dragon's Dogma II мене розчаровує.

Dragon's Dogma II  стартує 22 березня на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.