Перейти к содержанию

Новости Unreal Engine 5.4 і Fall Guys всередині Fortnite - головне з State of Unreal 2024


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У рамках Game Developers Conference 2024 команда Epic Games провела велику презентацію State of Unreal. Там компанія зробила кілька анонсів, а також продемонструвала низку трейлерів і геймплейних уривків. 

rssImage-5b1d8a4a0dd0f8af63607c5420755fcc.jpeg

Превью Unreal Engine 5.4

"Епіки" випустили демо Unreal Engine 5.4. Ця версія може похвалитися поліпшеною продуктивністю рендеру і процедурної генерації, а також вдосконаленою технологією Nanite. Наприклад, в останню включили опцію "замощення" (Tessellation), що дає змогу досягти набагато вищої візуальної точності без збільшення розмірів мішів на носії.

Unreal Engine 5.4 значно покращує якість анімацій завдяки "зіставленню руху" (Motion Matching). В Epic цей інструмент називають простим і практичним способом анімувати персонажів для ігор, яку студія використовує у Fortnite з часів старту п'ятої глави. Пізніше "епіки" викотять пробник, до якого включать понад 500 ААА-анімацій.

Повноцінний запуск Unreal Engine 5.4 намічено на кінець квітня 2024-го.

Epic Games Store на iOS і Android

Epic Games Store запрацює на пристроях з iOS та Android до кінця 2024 року. Якщо "епіків" ніхто не випередить, то вони створять перший у світі мультиплатформний магазин, зосереджений навколо відеоігор.

На мобілках умови співпраці для розробників залишаться колишніми: комісія Epic збережеться на рівні 12 %, а всю іншу виручку студії та видавці забирають собі. Усі програми підтримки EGS поширюватимуться і на мобільних девелоперів.

00522.bJd5v2A.thumb.png.8571e93a18e728b2427289f90824e94b.png

Новини Unreal Editor для Fortnite

Unreal Editor для Fortnite (UEFN) - це аналог звичайного Unreal Engine, який заточений виключно під королівську битву від "епіків". Тепер до софту додали технологію MetaHuman, щоб створювати й анімувати високоякісних NPC усього за кілька хвилин.

Також відкриється доступ до MetaHuman Animator: програма здатна перетворити запис із головної стереокамери або навіть із телефону на лицьову анімацію відмінної якості.

Наприкінці квітня в UEFN інтегрують динамічну поведінку тканин та одягу.

Творці, які орудують в UEFN, отримали у своє розпорядження елементи з Rocket Racing і виживача по LEGO. Уже в травні прибудуть ассети й анімації з Fall Guys. Тож скоро смуги перешкод для різнокольорових бобів можна буде побудувати всередині Fortnite. Незважаючи на це, оригінальна Fall Guys продовжить своє існування, запевнив Сакс Перссон (Saxs Persson), виконавчий віцепрезидент Epic Games.

У майбутньому інструментарій UEFN буде розширюватися. Наприклад, введуть режим від першої особи, систему "айтемізації" для спрощеного створення зброї з нуля тощо.

Демонстрації ігор на UE

  • Funcom показала можливості Unreal Engine 5.2 на прикладі Dune: Awakening. За словами творчого директора гри Джоела Байлоса (Joel Bylos), під час створення візуальних ефектів команда надихалася другою частиною "Дюни". Автори картини теж покладалися на міць UE5.
  • Змагальний екшен Star Wars: Hunters все ще перебуває в розробці. Порадувати фанатів має ролик від розробників із Natural Motion. Проєкт загляне на Switch і мобільні пристрої.
  • MMORPG Chrono Odyssey готується для ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 і Xbox Series. Дати релізу у тайтла поки що немає.
 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.