Перейти к содержанию

Новости Привіт із епохи ранніх PS4-ексклюзивів - що пишуть в оглядах Rise of the Ronin


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Схоже, Rise of the Ronin стала черговою грою Team Ninja, яка з неба зірок не хапає. На це вказують рецензії від преси, що посипалися після зняття ембарго. Перша спроба студії зайти на територію "опенворлдів" не виявилася провалом, але запаморочливим успіхом тут теж не пахне.

rssImage-80f9d3c107107638abb7fa203b53836a.jpeg

На момент написання новини у творіння Team Ninja 76 балів на Metacritic і стільки ж на OpenCritic (тайтл рекомендують 59 % авторів). Екшен хвалять за глибоку бойову систему, цікавий сетинг, варіативність, чудові битви з босами і багаті налаштування доступності.

Полаяти Rise of the Ronin теж є за що. Серед мінусів застарілий дизайн відкритого світу, нудний сюжет, репетативні місії, непоказна графіка і проблеми з продуктивністю. На думку журналіста Push Square, тайтл нагадує радше гру для PlayStation 4, а не ексклюзив PS5. Мовляв, за спиною колективу стоїть Sony, тому очікування будуть завищеними, проте підсумковий результат мало кого зможе вразити. "Їй не вистачає якоїсь пишноти, у неї надзвичайно прісна колірна палітра, а текстури у відкритому світі завантажуються не відразу і постійно вискакують то тут, то там. Виглядає вона гнітюче погано", - вважає Ліам Крофт (Liam Croft).
Нижче вибрали висновки з кількох рецензій у рамках опублікованих оглядів.

RPG Site — 80/100

"Rise of the Ronin - добротна екшен-RPG, яка детально розглядає епоху Бакумацу в Японії. Мені подобаються історії про цей історичний період, тому я думаю, що багато в чому моє задоволення від сюжету в цьому тайтлі випливає з цієї основи. Гра куди більш приземлена, ніж попередні RPG-проекти Team Ninja, оскільки вона не містить міфічних, надприродних або фантастичних елементів. Rise of the Ronin - це від початку і до кінця історія про людей. Тайтл зберігає приголомшливу бойову систему, якою славиться студія, однак заняттям у відкритому світі бракує різноманітності, і багато чого з того, що він може запропонувати в цьому плані, було зроблено в інших схожих іграх раніше і краще."

Джош Торрес (Josh Torres)

GamesRadar+ — 70/100

"Гра має непоганий вигляд, але не завжди гарний, оскільки нерідко вскакують текстури, псуючи тим самим пейзажі вдалині. У неї весела "боївка", світ варто досліджувати, а сам проєкт чудово справляється з тим, щоб показувати вам те (і тільки те), що їй потрібно в конкретний момент. Проблема в тому, що вона пропонує дуже мало нового. І це не завжди погано, звісно, але таке рішення точно не пасує грі, у якої явно були амбіції стати чимось видатнішим."

Джо Доннеллі (Joe Donnelly)

Video Games Chronicle — 60/100

"Rise of the Ronin - прекрасна пригода у відкритому світі, яка ніколи не підносить себе до величі. Вас, звісно, захопить бойова система Team Ninja, однак безглузда нісенітниця у відкритому світі та сумнівна якість графіки перетягують її до розряду просто-напросто чергового "опенворлда".
У Rise of the Ronin немає нічого поганого. Це цілком собі стерпна гра, і здається, що ми прийняли б її набагато тепліше, якби не останні 8 років розвитку ігор з відкритим світом. У 2024 році вона відчувається глибоко застарілою, і хоча добротна бойова система приносить задоволення, у тайтлі є мало чого, що ви не бачили раніше."

Джордан Міддлер (Jordan Middler)

VG247 — 60/100

"Багато що з того, що ви можете пережити в Rise of the Ronin, уже було представлено десь в іншому місці, та й виконано краще. Team Ninja вибрала неправильні кути для згладжування. Замість того, щоб рушити шляхом Elden Ring і надати свободу дослідження, піднявши складність битв для балансу, Rise of the Ronin робить крок назад, в епоху жорстких ігор із відкритим світом, які змушують геймерів бігати в колесі та виробляють у них звичку чекати на нагороду за дзвоном дзвіночка. Ця зміна в позиції Team Ninja пригнічує і навіть може зробити студію вразливою для смертельного удару."

Шериф Саїд (Sherif Saed)

Rise of the Ronin випустять 22 березня лише на PlayStation 5.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Что- то подозрительно небольшие оценки как для такого проекта поставили IGN и Gamespot , по 7 баллов каждый. Видимо трешачок, вернее середняк, который не хватает звёзд с неба. Лично Я буду ждать хорошую скидку на рынке для такой игры. :nono:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.