Перейти к содержанию

Новости 10 квітня виходить Broken Roads - RPG з проривною системою відіграшу


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Broken Roads - класична RPG з видом зверху, в якій вгадуються джерела натхнення на кшталт Fallout і Wasteland. Однак це не банальний клон: автори гри мають намір струсити жанр своєю унікальною механікою відігравання персонажа.

rssImage-1631719ee1876b5498bdedb256678db0.png

Місце дії Broken Roads - постапокаліптична Австралія. Творці обіцяють епічну подорож, багатошарові сюжетні лінії, розгалужені квести, зустрічі, що запам'ятовуються, політичні інтриги та складні етичні дилеми. Але найголовніший козир - моральний компас.

Зазвичай RPG визначають світогляд вашого персонажа балами "добрих" або "злих" вчинків. Але в Broken Roads замість цього застосовують філософські координати: герої метушаться між утилітаризмом, гуманізмом, нігілізмом і макіавеллізмом. Від того, в якій точці компаса перебуває головний герой, залежать перки і список можливих дій.

00825.Qw7tC2Y.thumb.png.bdd4b1003f026f515e55adc13e658747.png

Наприклад, герой-утилітарист може поставити вище благо в пріоритеті над усім іншим - мовляв, процвітання всього суспільства варте навіть того, щоб пожертвувати окремими особистостями. Але прийняті під час гри рішення рухають вашого персонажа за моральним компасом у різні боки, тому погляди можуть змінюватися залежно від подій, що відбуваються.

Broken Roads тягне на багатостраждальний проєкт: реліз затримався на кілька років, а в процесі розроблення двічі змінився видавець - спочатку з Team17 на Versus Evil, а потім із Versus Evil на tinyBuild (бо tinyBuild спершу купила Versus Evil, а потім була змушена її закрити й видавати Broken Roads уже під своїм брендом).

 

У свіжому трейлері оголосили, що реліз Broken Roads відбудеться 10 квітня. Платформи - ПК (Steam, EGS, GOG), PlayStation і Xbox. У Steam уже доступна демоверсія.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.