Перейти к содержанию

Новости Apex Legends зламали «просто по фану» (і щоб натиснути на EA і Respawn)


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Пара зухвалих хакерів зламала Apex Legends і просто під час великого турніру видала учасникам чіти, зірвавши тим самим змагання. Один зі зломщиків дав інтерв'ю і розповів, навіщо, але це зробив.

rssImage-56b9ee4e4b10e3aeead326ea94ff4570.png

Із виданням TechChurch поспілкувався Destroyer2009. Ось що він каже:

  • Хак влаштували з двома цілями: "просто по фану" і щоб змусити EA і Respawn усунути показану вразливість.
  • Destroyer2009 не повідомив про вразливість безпосередньо розробникам, тому що вони не пропонують нагород "білим" хакерам - людям, які виявляють серйозні проломи в коді і повідомляють про них авторам.
  • Щонайменше в інтерв'ю Destroyer2009 дотримується шляхетної позиції: хоча вразливість, яку він виявив, дуже небезпечна, він не збирався використовувати її для чогось окрім "безневинного жарту". Своїх жертв на турнірі хакер вибрав, тому що це "приємні хлопці" - і, мовляв, його злом приніс кіберспортсменам "халявну увагу і перегляди". "Мало хто став би використовувати такий експлойт для абсолютно безневинного жарту над гравцями", - каже Destroyer2009.
  • Destroyer2009 не хоче розкривати подробиць про те, як він зламав Apex Legends. Він обмежується лише загальними фразами: хак не пов'язаний із серверами і зроблений повністю всередині програмного процесу гри.
  • За словами Destroyer2009, EA і Respawn точно знають, що це за хак і як його виправити - мовляв, їм навіть повідомляти про нього не потрібно.

Розробники і справді кажуть, що вже готують серію патчів, яка має усунути вразливість. Якщо залишити її поза увагою, то Destroyer2009 (або будь-який інший хакер, який намацав ту саму дірку) зміг би через Apex Legends провертати речі гірші, ніж під'єднання до читань інших гравців, - наприклад, заподіяти шкоду операційній системі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.