Перейти к содержанию

Новости ЗМІ: мобільна Assassin's Creed Jade вийде лише у 2025 році за рішенням Tencent


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Журналісти агентства Reuters поспілкувалися зі своїми джерелами в китайській Tencent і нарили багато цікавого матеріалу. Наприклад, мобільна Assassin's Creed Jade не вийде у 2024 році, як заявлялося раніше.

rssImage-c24049ee791f341536b89fde82c1715d.png

Нагадаємо, що гра про вбивць у капюшонах для смартфонів присвячена Китаю зразка третього століття до нашої ери. Головний герой має протистояти змовам і набігам кочівників Хунів у період зародження торгівлі між Сходом і Заходом.

Tencent видає мобільну Jade через свій бренд Level Infinite спільно з французькою Ubisoft. Повна влада над проєктом, судячи з інформації джерел Reuters, зосереджена в руках китайців. Вони то й вирішили відкласти реліз гри за західною франшизою, перерозподіливши частину розробників з Assassin's Creed на власний "паті-гейм" DreamStar.

Видавець вирішив, що зараз вигідніше розвивати власні проєкти, а не ігри за чужими франшизами. Китайський тайтл про біг із перешкодами та інші міні-ігри має стати конкурентом хіту Eggy Party від NetEase.

Ще цікаві деталі з матеріалу Reuters:

  • Tencent незадоволена тим, що ставка компанії на великі західні франшизи не зіграла. Поки вони випускали мобільні Call of Duty і PUBG, конкуренти в особі NetEase і HoYoverse запустили власні ігри та заробили набагато більше, зокрема й тому, що їм не потрібно платити роялті закордонним партнерам.
  • Китайська Tencent змінює свою політику, розвертаючись обличчям до ідей місцевих розробників. Компанія запустила проєкт, у рамках якого фінансуватиме невеликі ігри, щоб знайти нові типи геймплею. А розмір роялті для партнерів хочуть знизити до 10 % або навіть нижче.
  • По Tencent боляче вдарило закриття Apex Legends Mobile, яку створювали китайські розробники і яка приносила їм дохід, зомбі-шутер Undawn не приніс очікуваного прибутку, а новоспечена Call of Duty Warzone Mobile забирає аудиторію у Call of Duty Mobile.
  • Усі вищеописані невдачі спонукали керівництво китайської компанії скасувати розробку мобільної гри за франшизою Nier від японської Square Enix і загалом поміняти стратегію.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.