Перейти к содержанию

Новости Larian Studios попрощалася із серією Baldur's Gate, але BGIII ще отримає апдейти


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Larian Studios не займається ні аддонами для Baldur's Gate III, ні наступною частиною франшизи. Про це на конференції розробників GDC повідомив засновник компанії Свен Вінке (Swen Vincke).

rssImage-4f65a56ccbb883bca5d2f060a3b484c0.jpeg

Якщо вірити керівнику, його команда має намір випустити щось абсолютно нове. У коментарі для сайту Kotaku представник Larian підтвердив слова Вінке і процитував фрагмент його виступу:

"...Ми - компанія великих ідей. Ми не створені для розробки DLC і розширень. Взагалі, ми не раз намагалися і щоразу зазнавали невдачі. Це не наш шлях. Життя занадто коротке, а наші плани грандіозні. Тому, як і Густав, Baldur's Gate навіки залишиться в наших серцях. Ми завжди будемо нею пишатися, але не будемо її продовжувати.
Ми не будемо робити аддони, хоча всі цього чекають. Не будемо робити Baldur's Gate IV, хоча всі цього чекають. Ми залишимо минуле позаду. Залишимо D&D і почнемо робити що-небудь нове. Я кажу про це тому, що в мене є форум і нас завалюють повідомленнями люди, які очікують, що ми візьмемося за ці проєкти. Але це не наша робота. Далі власники франшизи, Wizards of the Coast, шукатимуть когось, кому можна було б передати естафету. Вважаємо, ми свою справу зробили, тож нам час завести нове цуценя."

Підтримка BGIII, однак, не завершена - видавничий директор Larian Майкл Даус (Michael Douse) уточнив в екс-твіттері, що для гри ще плануються апдейти.Baldur's Gate III стартувала восени 2020-го в ранньому доступі Steam. Минулого року RPG оновилася до версії 1.0 на ПК, а потім дісталася PlayStation 5 і Xbox Series. Гра привернула понад 10 мільйонів людей і взяла нечувану кількість нагород, включно з головним призом на вищезгаданій конференції GDC.
 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.