Перейти к содержанию

Новости CDPR відкидає 95% ідей для побічних квестів – щоб високо тримати планку якості


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Провідний дизайнер квестів Cyberpunk 2077 Павло Саско (Paweł Sasko) поговорив із виданням PC Gamer і розповів, як у CD Projekt RED відбувається процес відбору ідей для побічних квестів. Виявилося, переважна більшість пропозицій взагалі не доходить до розробки.

rssImage-4fbab70a45396b89f02cb239c8739ac3.png

"Пропорції прийнятих ідей у хорошого дизайнера - від п'яти до десяти відсотків. Якщо у когось десять відсотків, то це, напевно, один із найкращих членів у нашій команді.
Зі своїми дизайнерами я спілкуюся так: ось список жанрів, ось список тем, над якими я пропоную вам працювати. Пишіть мені ідеї. І далі вони пишуть п'ять, десять, двадцять ідей на день. Грубо кажучи, чудові ідеї зазвичай складаються з чотирьох речень.
У жодної творчої людини немає тільки чудових ідей. У нас усіх є купа нісенітниці, тонни просто, тому до розроблення добирається тільки 5 % найкращих."

Павло Саско

За словами Саско, він пропонує своїм дизайнерам викладати всі свої ідеї, щоб їх могла оцінити вся команда і вже з них вибрати найперспективніші.

Цікаве спостереження Саско - більшість хороших ідей для побічних квестів не вимагають якогось особливого бюджету на виконання. Якось раз Саско шукав матеріали, де люди збирали найкращі квести з Cyberpunk 2077 і Phantom Liberty - багато хто з них мав дуже маленькі бюджети порівняно з іншими квестами. "Можна зробити багато дивовижного з розумної ідеї, працюючи з обмеженнями", - підсумовує Саско.

CD Projekt RED уже займається продовженням Cyberpunk 2077. Розробку сиквела перенесли в іншу країну і додали в команду нових фахівців, але в ядрі залишилося і багато "старичків", які працювали над першою частиною.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.