Перейти к содержанию

Новости Додаток Dawntrail для Final Fantasy XIV стартує 2 липня


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

На виставці PAX East 2024 Square Enix повідомила, що розширення Dawntrail кинеться в обійми Final Fantasy XIV уже в липні. Також з'явився опис попередніх замовлень DLC.

rssImage-13a367f98ba8596fe952e42f9d064c5d.jpeg

За словами продюсера Наокі Йосіди (Naoki Yoshida), добавку могли випустити й раніше, але вирішили цього не робити, щоб не потрапити під потяг у вигляді Elden Ring: Shadow of the Erdtree - доповнення стартує 21 червня. Керівник зізнався, що і сам не проти зіграти в нове творіння FromSoftware.

"Ми зрозуміли, що всі хочуть ознайомитися з DLC для Elden Ring. Я дам вам тиждень. Тиждень на те, щоб насолодитися доповненням для Elden Ring. Слідом вирушайте на літні канікули в Dawntrail. Для ясності: це не тому, що мені хочеться спочатку пройти Shadow of the Erdtree. *сміється*"

Наокі Йошіда

00564.wcIF5G3.thumb.jpg.59ae422f56d7e46a5bfd5755b49a7626.jpg

Вміст колекційного набору.

00565.99rU3I_.thumb.jpg.222f347ca0a0873237e4ea86a2f1113b.jpg

Оформити передзамовлення Dawntrail вийде з 26 березня. На вибір представлять чотири видання: стандартне цифрове, колекційне, цифрове колекційне, а також окрему колекційну коробку з усіма фізичними плюшками, але без копії гри і бонусів за передзамовлення. Що там, до речі, щодо бонусів?

Ранній доступ, який стартує 28 червня о 11:00.

  • Міні-версія Зідана з Final Fantasy IX.
  • Сережки Азейми, які дають бонус до атрибутів залежно від класу і професії, а також дають змогу отримувати на 30 % більше досвіду

В описі видань вказані різні предмети в тематиці дев'ятої "фіналки". Йосіда заявив, що причину цього рішення поки триматимуть у секреті. Якщо вірити чуткам, у розробці перебуває ремейк Final Fantasy IX.

Повноцінний реліз Dawntrail заплановано на 2 липня. Нагадаємо, в DLC додадуть нові професії, локації, можливість підвищити максимальний рівень до 100-го і багато чого ще. Одночасно з виходом розширення світ побачить апдейт, який підтягне якість графіки в Final Fantasy XIV.
Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.