Перейти к содержанию

Новости Філ Спенсер багато думає про портативну версію Xbox


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Після релізу Steam Deck стався бум портативних ігрових ПК. ГоловатXbox Філ Спенсер (Phil Spencer) бачить цей тренд і багато про нього думає - він не підтверджує цього безпосередньо, але, схоже, Microsoft хотіли б зробити переносну версію своєї консолі.

rssImage-0428ffa375cea28945da09964d26e2bd.png

Спенсер поговорив про це в інтерв'ю з Polygon:

  • За словами Спенсера, він приїхав на конференцію GDC зі своїм Lenovo Legion Go. Йому подобається цей пристрій, але він постійно оцінює його з точки зору того, чому він не відчувається як частина екосистеми Xbox - чи всі ігри на місці, чи всі збереження на місці тощо.
"Я назву вам одну гру, у якої цього немає - Fallout 76. У неї немає крос-збережень. І мене це зводить з розуму.
Я хочу завантажуватися в застосунок Xbox у повному екрані, але в компактному режимі. Там весь мій ігровий соціум. Я хочу, щоб цей пристрій відчувався як домашній екран мого Xbox, коли я вмикаю телевізор."

Філ Спенсер

  • Спенсер описує два способи, як Xbox можна зробити портативним через залізо і через софт. У нього є думки про те, яким має бути теоретична портативна версія консолі Xbox, але на випадок, якщо гравці виберуть інший пристрій, софт від Xbox для портативних девайсів теж повинен ставати краще.
"Мені подобається, як Valve, Lenovo і Asus взяли і перетворили новий форм-фактор. Повинен сказати, коли я граю на цих пристроях, вони практично здаються консолями, а не ПК - у дев'яти випадках із десяти. Але речі, які мене дратують, зазвичай пов'язані з Windows, а не з залізом. А це частково моя зона відповідальності. Наприклад, я хочу мати можливість залогінитися через контролер. У мене є список речей, які нам варто зробити."

Філ Спенсер

  • Як каже Спенсер, команда з пристроїв Xbox наразі розглядає різні форм-фактори заліза, за допомогою яких варто будувати майбутнє бренду: "Що ми повинні побудувати, що приверне нових гравців? Що дозволить людям грати в ті періоди, коли вони не могли грати раніше?"

Цікаво, що днями один з інсайдерів заявив: у Xbox є нові прототипи повноцінних портативних консолей - тобто таких, що запускають ігри локально, а не через стримінг, як у PlayStation Portal.

Щоправда, статус прототипу ще не означає, що ці пристрої справді запустять у виробництво - Xbox і раніше дивилася в бік переносних форм-факторів, каже інсайдер. Як ми знаємо, ніяких кишенькових Xbox так ніколи і не з'явилося: корпорація поки пропонує долучатися до портативного геймінгу через хмарні сервіси Xbox на смартфоні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.