Перейти к содержанию

Новости Bethesda привітала шанувальників із 30-річчям серії The Elder Scrolls


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

25 березня 1994 року вийшла Arena - перша частина The Elder Scrolls. Цього року серія відзначає ювілей, на честь чого Bethesda опублікувала вітальне повідомлення з легкими натяками про долю TES VI та свіжих перевидань.

rssImage-ff3c8b3714afbb2fd9df77398c83cc35.jpeg

"Усе почалося з Arena, де генерувався весь Тамріель, а ви могли його вільно досліджувати. Daggerfall перейшла в більш маленький регіон з політичними інтригами і детальною системою персонажів. Morrowind вирушила в нові екзотичні землі і познайомила серію з консолями, а також світом модифікацій. Oblivion перенесла нас у серце Імперії, вимірами за її межами та представила нові ігрові механіки. Skyrim дозволила битися з драконами в суворій північній провінції Тамріеля.
Одна з наших цілей - зробити так, щоб усі могли насолоджуватися цими іграми й донині, і ми продовжуємо працювати над новими варіантами того, як можна в них пограти. Arena і Daggerfall можна завантажити безкоштовно на ElderScrolls.com. Xbox підтримує Morrowind і Oblivion через зворотну сумісність з поліпшеннями до 4K. І, звісно, Skyrim вийшла... скрізь.
Цього року минає ще один ювілей - 10 років The Elder Scrolls Online. Наші чудові колеги з ZeniMax Online Studios виростили гру та спільноту, які стали одними з найбільших і найкращих у відеоіграх.
У нас є й інші хвилюючі проєкти в розробці, включно з мобільною The Elder Scrolls: Castles. Це унікальний погляд на симулятор будівництва замку, де ви контролюєте свою династію - гра перебуває в стані м'якого запуску в декількох країнах. Ми також запустили останню версію Creations у Skyrim, де ви можете легко отримати весь дивовижний контент, який продовжує створювати наша спільнота.
І останнє - так, ми розробляємо наступну главу, The Elder Scrolls VI. Навіть зараз повертатися в Тамріель і грати в ранні білди - це те, що наповнює нас тією ж радістю, захопленням і передчуттям пригоди."

Отже, з вітального листа можна вичепити таке:

  • Bethesda працює над якимись новими способами грати у старі The Elder Scrolls. Добре перетинається з пачкою чуток про перевидання Oblivion.
  • The Elder Scrolls VI вже має грабельні ранні білди. Bethesda саме збиралася впритул зайнятися шостою TES вже після релізу Starfield.

Інших новин, приурочених до ювілею The Elder Scrolls, поки немає - чи то їх озвучать пізніше, чи то прямо до дня народження серії їх прив'язувати не стали.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.