Перейти к содержанию

Новости Стартувала South Park: Snow Day! — здається, вона вийшла не дуже


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Сьогодні в реліз вирушила South Park: Snow Day! - нова гра за "Південним Парком", цього разу у форматі тривимірного кооперативного екшену. Ідея здається вам сумнівною? Судячи з оцінок, так воно і є.

rssImage-01b172425b972793f29861f674d38d13.png

Згідно з сюжетною зав'язкою Snow Day!, місто занесло снігом - Південний Парк занурився в хаос, а заняття в школі скасували. Картман, Стен, Кенні, Кайл і ваш персонаж збираються врятувати місто від нескінченної зими.

Геймплей - кооперативний екшен на чотирьох, де ви користуєтеся зброєю ближнього і дальнього бою, застосовуєте різні здібності та б'єтеся з ордами супротивників. Є прокачування, косметична кастомізація, елементи рогаликів і режим для одинаків, де друзів замінюють ботами.

Гру робили спільно з South Park Digital Studios - компанією Трея Паркера (Trey Parker) і Метта Стоуна (Matt Stone). Видавцем виступила THQ Nordic, а основним розробником - студія Question, відома за The Blackout Club.

Оцінки у Snow Day! тухлі: 63 зі 100 на момент написання новини. У деяких рецензіях пишуть, що в грі є веселі жарти, а геймплей залишається компетентним, але він слабко розвиває власні ідеї та недостатньо гнучкий, щоб захопити надовго - особливо якщо грати поодинці, тому що боти погано допомагають.

South Park: Snow Day! доступна на ПК (Steam), PlayStation 5, Xbox Series і Nintendo Switch.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.