Перейти к содержанию

Новости В екшен-RPG Flintlock: The Siege of Dawn гравець повинен відкривати кав'ярні


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Розробники з A44 Games, як і обіцяли, опублікували ролик із докладною демонстрацією геймплею своєї екшен-RPG Flintlock: The Siege of Dawn. Войовниця Нор Ванек дев'ять хвилин рубає ворогів на шматки та розстрілює нежить з пістолів.

00346.I8MdiTU.thumb.png.7e2ef7a3ecb1d137ea88bfdc56512f42.png

  • Гравці не зможуть у цьому тайтлі грабувати каравани, але їм дозволять створити свій. Героїня вербуватиме у свою команду різношерстих фахівців. У строго обумовлених місцях можна розбити свій табір, який іменується караваном. На стоянці компаньйони запропонують кілька байок, а ще допоможуть із рецептами крафту і додатковими квестами.
  • Місцеву бойову систему автори називають власним терміном souls-lite. У боях простежується спадщина соулслайків, але сутички відбуваються більш динамічно за рахунок пересування. Гравцям належить навчитися вміло комбінувати магію, кремнієвий вогнестріл і ближній бій, щоб досягти успіху в місцевих бійках.
  • Пістолі - повноцінна зброя Нор Ванек, на відміну від подібних гармат у Bloodborne. Кількість пострілів обмежена зарядами чорного пороху, втім, запас завжди можна поповнити, вбиваючи ворогів. Також є вторинний вогнестріл: довгі мушкети, ручні мортири тощо. Ці зразки зброї можуть завдати істотної шкоди одній або одразу кільком цілям, але їхній боєзапас відновлюється тільки на місцевих "вогнищах". Те ж саме стосується і гранат.
  • Червоні атаки супротивників неможливо заблокувати або парирувати. Їхні рухи можна перервати точним пострілом або ухилитися від удару. Звичайні випади ворога можна парирувати і провести контратаку.
  • Фіолетовий індикатор над смужкою здоров'я ворога відповідає за ступінь його зарядженості. Щойно показник досягне максимуму Нор Ванек може провести ефектне добивання. Звичайні вороги загинуть від такого одразу, а броньовані супротивники позбудуться захисту і частини здоров'я.
  • Супутник-лис Енкі може на відстані атакувати ворогів і збільшувати їхній заряд. Поки помічник б'є ворога, удари Нор Ванек у ближньому бою також заповнюють індикатор зарядженості.
  • Удари Енкі можна модифікувати, додавши до них, наприклад ефект отрути.
  • Нагромадивши досить магічної енергії, головна героїня може об'єднатися з Енкі заради одного потужного заклинання з великою шкодою.
  • У світі гри Flintlock: The Siege of Dawn як валюта виступає репутація. Її можна витратити на придбання навичок, спорядження або покращення вже існуючих предметів.
  • У бою зліва можна побачити множник у відсотках. Він дозволяє збільшити кількість одержуваної репутації в сутичці. Кожне точне ухилення, добивання та інші дії збільшують множник, але він скинеться, якщо героїня отримає шкоду.
  • Звільняючи поселення від армії мерців, героїня повертатиме в них живих жителів. У кожному такому селі буде відкриватися кав'ярня, де в якості баристи сидить таємнича істота.
  • Власник кав'ярні не запропонує гравцеві чашечку лате, зате дасть додаткову "фласку" лікування, відкриє доступ до магазину предметів і поділиться чутками про найближчі околиці.

Вийде Flintlock: The Siege of Dawn колись влітку 2024-го на ПК (SteamEGS), PlayStation та Xbox, включаючи Game Pass.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.