Перейти к содержанию

Новости У квітні студія екс-голови Dragon Age покаже фентезійну екшен-адвенчуру


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У 2020 році колишній керівник серії Dragon Age Майк Лейдлоу (Mike Laidlaw) і його однодумці заснували студію Yellow Brick Games. Команда оголосила, що 2 квітня на сайті IGN відбудеться анонс її дебютної гри - фентезійної екшен-адвенчури.

00409.eHbg1V_.thumb.png.9918c59b2bb57e33cad59201b474febb.png

Видавцем творіння Yellow Brick збиралася виступити компанія Private Division. Однак із неназваної причини справа закінчилася розлученням - у прес-релізі Yellow Brick пише, що вона взялася видавати гру самостійно. Лейдлоу прокоментував рішення з помірним оптимізмом.

"Ми раді поділитися цією прекрасною новиною зі спільнотою. Самостійне видання - це стрибок у невідомість, особливо з огляду на неспокійну обстановку в індустрії, але водночас це можливість узяти майбутнє у свої руки та під час релізу безпосередньо спілкуватися з гравцями і геймерською спільнотою. Наша команда роками старанно працювала, і нам не терпиться явити світу свій дебютний проєкт. Для нас це дуже важливий етап, і ми вважаємо його лише першим кроком у своїй пригоді; сподіваємося, вона стане довгою і захопливою для компанії, якій належить шукати власний шлях і по цеглинці вибудовувати свої навички та продукти."

Співзасновник Yellow Brick Тома Жіру (Thomas Giroux) додав:

"Ми вважаємо цю зміну дуже позитивною, оскільки тепер ми повністю контролюємо плани нашої студії, а масштаб нашої гри залишився незмінним. Враження гравця завжди будуть для нас ключовим показником успіху. Демонстрація нашого проєкту та створення щирого зв'язку зі спільнотою - наступний хвилюючий крок у нашій пригоді!"

Екшен-адвенчура від Yellow Brick Games побачить світ у 2025 році.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.