Перейти к содержанию

Новости Творці Helldivers 2 попросили не кидатися сніжками та видали нові гармати


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Сьогодні в офіційному Discord-сервері Helldivers 2 з'явився цікавий запис - геймерів попросили утриматися від гри в сніжки. Здавалося б, що такого страшного в нешкідливій розвазі? На ділі ж із зимовою забавою пов'язаний серйозний баг.

rssImage-77681b0a8479a6cae92b7f582afe65c9.jpeg

Як повідомила одна з ком'юніті-менеджерів Arrowhead, наразі в шутері є помилка, яка призводить до вильоту, якщо зліпити і кинути сніжок. "Ми сподіваємося виправити неполадку найближчим часом, а доти ми радимо не кидатися сніжками", - написала Кетрін Баскін (Katherine Baskin) з Arrowhead. Судячи з повідомлень від користувачів, найчастіше від згаданого бага страждають власники PS5, хоча на ПК вильоти через сніжки теж трапляються.

Веселитися в снігу можна на морозних планетах Хііт і Вандалон IV. Снігові снаряди служать скоріше розвагою, ніж засобом боротьби з противником.

00586.6MeVrv8.thumb.jpeg.c32bb15ed41d3b0ea51cff27d661fec9.jpeg

До інших звісток. Міністерство оборони Супер-Землі підготувало нові стратагеми - гармату LAS-99 і великокаліберний кулемет MG-101.

Перша стріляє потужними зарядами енергії. Боєзапас у LAS-99 нескінченний, але скорострільність сильно кульгає - потрібно 480 секунд для повторної атаки. Щодо MG-101, його розробники описали як дуже потужний, але складний у використанні кулемет із сильною віддачею.

В анонсі Arrowhead згадала "орду автоматонів", тож можна припустити, що свіжі стратагеми будуть особливо ефективні проти інопланетних залізяк.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.