Перейти к содержанию

Новости Twitch заборонив стрімити ігровий процес на груди та сідниці


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Нещодавно деякі винахідливі стримери вигадали новий вид розваг: вони стали вдягати зелений одяг на інтимні частини тіла і проводити трансляцію там - тобто ви нібито дивитеся зовсім не на груди або попи, а буквально на геймплей!

rssImage-59850d62d49663a125d1d81bade4579d.jpeg

Виходило, що формально жодних правил ці стримери не порушували, але видовище виходило... Пікантне? Смішне? Вульгарне? Усе залежно від ваших уподобань! Але свою хвилю хайпу такі стримери зловили: уривки з їхніх трансляцій завірусилися в Мережі.
Здається, особливо завірусилися кліпи від Morgpie. Вона, в принципі, будує свої трансляції на провокаційних ракурсах і час від часу отримує за це бани на Twitch.

Twitch давно грає в кішки-мишки з пікантним контентом: судячи з усього, майданчик не хоче забороняти грайливі стрім повністю, тому, наприклад, дає змогу стрімити з басейнів і з пляжів (чому присвячений цілий розділ) і показувати процес малювання боді-арту (що не обов'язково означає демонстрацію інтимних частин тіла, але все-таки часто йде з нею пліч-о-пліч).

Однак намацування граней дозволеного часто обертається провалами для Twitch. Скажімо, у грудні 2023-го майданчик дозволив показувати "художні тлумачення наготи" у вигляді малюнків, анімацій або скульптур (але не імітацію статевих актів або мастурбації). І лише через два дні правило відкотили - компанія вирішила, що зайшла занадто далеко.

Зі стрімами на сідницях теж стали боротися: з 29 березня більше не можна показувати контент, який "фокусується на інтимних частинах тіла протягом тривалого часу". Це стосується не тільки "зеленки" з геймплеєм на несподіваному місці, а й просто ракурсів - наприклад, деякі стримери ставили окрему камеру під стільцем із прозорим сидінням

Частина спільноти вважає погоню марною:

"Такі стримери завжди залишаться на два кроки попереду вас і придумають нову мету, яка змусить Twitch знову зрушувати рамки дозволеного. Ці наліпки не допоможуть. Побачимося через три місяці [коли знову станеться схожа історія з пікантним контентом]."
Блогер Omni

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.