Перейти к содержанию

Новости Воно ще живе – Predator: Hunting Grounds вийде на сучасних консолях


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Студія IllFonic вирішила взяти реванш. Розробники відновлюють контентну підтримку асиметричного екшену Predator: Hunting Grounds і готують версії для PlayStation 5 і Xbox Series.

00362.A_OsCss.thumb.jpg.56a77a89e7749246170aec29872c1f6a.jpg

Гра про боротьбу хижака проти солдатів у джунглях вийшла 2020 року на ПК (Epic Game Store) і PS4 під видавництвом Sony. Пізніше тайтл дістався і до Steam. Проєкт здобув погану славу - ті деякі фанати, що продовжували грати, замість виправлення багів отримували DLC і косметику. Крайній патч із мінорними латками вийшов у січні 2023-го, якщо вірити сайту студії.

Тепер же IllFonic вирішила поставити все на кін - компанія сама стала видавцем тайтла і готує велике оновлення. У патчі перероблять пересування, зброю хижаків і солдатів, користувацький інтерфейс і багато іншого. Очікується, що оновлення з'явиться у квітні поточного року.

Далі розробники займуться створенням нативної версії для PS5 і портуванням гри на Xbox Series. На консолі поточного покоління проєкт має потрапити у 2024 році. Взимку студія випустить нових іграбельних хижаків, а що буде навесні 2025-го? Правильно, ще порція хижаків.

Зараз добовий піковий онлайн Predator: Hunting Grounds у Steam не досягає і сотні людей, хоча відгуки у проекту здебільшого позитивні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.