Перейти к содержанию

Новости У Gearbox пройшли скорочення. Embracer завершила реструктуризацію


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Звістка про продаж Gearbox Entertainment ще не встигла охолонути, але в студії вже відбулися скорочення. Якщо вірити повідомленням від звільнених, цей неприємний процес торкнувся багатьох співробітників Gearbox.

rssImage-eb2bae941e6f8b9d7c742b115d2c9692.jpeg

Зменшення штату після продажу компанії, на жаль, явище поширене. Однак зазвичай цей процес запускається через кілька тижнів або місяців, а не через лічені години після угоди.

"Мене, а також багатьох інших, щойно проінформували про звільнення", - твітнула Дженніфер Локк (Jennifer Locke), яка скоро втратить свою посаду PR-менеджера в Gearbox. Схожі повідомлення опублікували й інші скорочені. Поки важко сказати, як багато людей втратили роботу. Gearbox і Take-Two поки що не прокоментували ситуацію.

Якщо раптом ви пропустили, Take-Two Interactive купує Gearbox у Embracer Group за 460 мільйонів доларів. Угода має завершитися в червні. Під контроль T2 перейдуть не всі студії зі зв'язки, а лише три: Gearbox Software, Gearbox Montréal і Gearbox Studio Quebec.

На цьому процес реструктуризації Embracer підійде до кінця. Цю звістку озвучив генеральний директор холдингу Ларс Вінгефорс (Lars Wingefors) під час бесіди з інвесторами. За його словами, скорочення в Gearbox є частиною програми зі зменшення витрат, яка розпочалася ще минулого року. Компанії, з якими Embracer побажала розлучитися, забирали більше грошей, ніж приносили, повідомив Вінгефорс. Він вважає, що приступати до нових поглинань поки занадто рано.

Нагадаємо, на початку 2023-го у володінні шведського холдингу перебували 138 студій. Однак після зриву угоди на 2 мільярди доларів Embracer запустила процес реструктуризації. У результаті було скасовано безліч ігор і звільнено понад 8 % штату, а купа студій були або закриті, або продані. Наприклад, від фірми відкололася частина Saber Interactive і забрала з собою 3D Realms разом із 4A Studios (серія Metro).

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.