Перейти к содержанию

Новости Відкритий світ та реліз на початку 2025-го — інсайдер про Monster Hunter Wilds


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Грудневий анонс Monster Hunter Wilds порадував фанатів, проте він був вкрай скупий на деталі. Добре, що є інсайдер Dusk Golem, який зголосився втамувати інформаційний голод спільноти. За його відомостями, нова частина стане найбільшою грою серії і стартує в першому кварталі 2025-го.

00588.oFbwTc3.thumb.jpg.a3c2383be770bbecddadbcbd7cc4de02.jpg

  • Після трейлера багато хто припустив, що в Wilds буде повністю відкритий світ. Якщо вірити Dusk Golem, ці здогадки вірні. "Судячи з усього, вони дотримувалися цієї ідеї з самого початку. Гра повністю вибудувана навколо концепції відкритого світу - від історії і до енгейму", - повідав інсайдер.
  • Розробка проєкту стартувала у 2019 році. Гейм-директору дали повну свободу дій. У підсумку виходить більш смілива й експериментальна гра, ніж Monster Hunter World або Rise, а відгуки тестувальників у неї першокласні. Виробництво йде гладко - повідомлень про проблеми немає.
  • У Wilds знайшли собі місце багато ідей, від яких довелося відмовитися в MH World. "Вони повернули і великого монстра Годзіллу", - розповів інсайдер.
  • Capcom сподівається на великий на успіх гри і розраховує, що Wilds тягнутиме компанію на своїх плечах весь фінансовий рік. За даними Dusk Golem, Wilds викотять у першому кварталі 2025 року: "Не думаю, що навіть запуск GTA VI змусить їх відкласти проєкт". Якщо вірити чуткам, довгоочікуваний тайтл Rockstar Games побачить світ на початку 2025-го.
Офіційно реліз Monster Hunter Wilds заплановано на 2025 рік для ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. Більше подробиць про гру з'явиться влітку 2024-го. Минулу доповідь Dusk Golem присвятив наступній частині Resident Evil.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.