Перейти к содержанию

Новости Гравці розгромили перший сезон «Загону самогубців»


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Suicide Squad: Kill the Justice League вже визнали провалом, але оскільки це гра-сервіс, вона ще намагається виїхати за рахунок сезонних оновлень. Напередодні в "Загін самогубців" додали апдейт із Джокером - і, судячи з відгуків гравців, ніякого дива там не сталося.

rssImage-47d986b74ac359f0996eb17472cb0f3c.png

На момент написання новини головною темою сабреддіта Kill the Justice League став якраз запуск першого розділу пострелізного циклу. У топі за трендами висять обговорення на кшталт: "Не можу повірити, що це все, що ми отримали", "Це неможливо виправдати", "Чого?" і "Яка катастрофа".

Люди, які пограли в главу з Джокером, пишуть таке:

  • В оновленні немає нових типів завдань.
  • В оновленні всього одна повноцінна кат-сцена. Решта сюжетного контенту - вступ у дешевому 2D, переходи в битві з босом (теж старому) і всякі дрібниці на кшталт аудіощоденників. У геймплеї з Джокером ніхто не розмовляє, а у Харлі Квінн навіть немає якоїсь особливої реакції на зустріч зі своїм улюбленим гнобителем - принаймні, не в основному сюжеті глави.
  • У розділі немає власних локацій - за основу взято вже знайомі місця, куди додали деякі тематичні зміни.
  • Щоб отримати Джокера, спершу потрібно нагриндити 35 спеціальних очок сезону. Це саме по собі нескладно (кажуть, можна впоратися за півтори години), але доведеться продиратися крізь обридлі з основної кампанії типи завдань. Найбільш нетерплячі можуть доплатити й отримати Джокера відразу.
  • Коли гравець отримує Джокера, контент практично закінчується: ймовірно, до цього моменту свіжі види зброї вже будуть отримані. Тому все, що залишиться робити з новим героєм, - це гріндити старі типи завдань у пошуках кращого луту.

Як сумно відзначають на Reddit, сюжетні добавки Suicide Squad моментально програли в конкуренції іншому провальному супергеройському сервісу - Marvel's Avengers. У "Месниках" у перший рік зробили три сюжетні кампанії з пристойним виглядом, а до кат-сцен у дешевому 2D докотилися тільки на другий рік підтримки. У "Загоні самогубців" дешеве 2D застосували в першому ж апдейті.

Формально Rocksteady залишила собі шанс реабілітуватися: розділи розбиті на епізоди, другий епізод першого розділу має вийти приблизно за півтора місяця.

Але старт задано сумний: фанатський сабреддит переповнений занепадницькими настроями. Навіть у Steam, де з якоїсь причини користувацькі огляди Suicide Squad залишалися позитивними, оцінки повзуть униз - зараз там 63 % у недавніх відгуках і 75 % у рейтингу за весь час.

Rocksteady обіцяла, що випустить ще щонайменше три сезони, не рахуючи сезону з Джокером. У кожному додаватимуть по новому персонажу. Але якщо враховувати скромні масштаби дебютного сезону і те, що Warner Bros. вже відкрито визнала провал Kill the Justice League, шансів на несподіваний "камбек" практично не залишається.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.