Перейти к содержанию

Новости XDefiant знову перенесли. Інсайдери говорять про токсичну культуру у команді розробників


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Продюсер XDefiant обіцяв свіжі новини - продюсер XDefiant слово дотримав. Щоправда, вони стосуються не термінів релізу, а чергового перенесення і ще одного тесту.

rssImage-31061ca1b3de2a9600e121c500901c3a.png

Основні моменти з офіційного анонсу:

  • Запуск гри хотіли влаштувати до кінця березня, але грі знадобилося більше поліпшень.
  • Зараз команда XDefiant закінчує підготовку до 12-годинного стрес-тесту по всьому світу на ПК, PS5 та Xbox Series.
  • За результатами тесту хочуть визначити фінальний термін релізу та розпочати публікувати відомості про оновлення після запуску.

Дату проведення тесту, очевидно, озвучать пізніше.

За кілька годин до цього інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) опублікував ще один матеріал із закулісними подробицями про виробництво XDefiant. Основні тези:

  • У команді XDefiant є негласний "елітний клуб" - купка лідерів, які відмовляються прислухатися до порад і прохань тих, хто перебуває за межами "клубу".
  • Наприклад, члени "клубу" можуть протягнути в керівну верхівку людину без необхідного досвіду - просто по дружбі. Крім того, вони відкидають побоювання підлеглих зі словами на кшталт: "Та звідки тобі знати? Ти ж ніколи не випускав ігор. Якщо хочеш дорости до моєї позиції, роби так і ось так". Також повідомляють про випадки доведення до нервових зривів.
  • За словами співрозмовників Хендерсона, яскравий приклад помилок "клубу" - мережевий код. Проблеми з ним визнали відкрито, але, мовляв, їх можна було уникнути ще кілька років тому, коли членів "клубу" попереджали, що ті чи інші технічні рішення боляче відгукнуться в майбутньому. "Клуб" не став слухати порад.
  • XDefiant збиралася вийти ще 2021 року. Але в якийсь момент вона відмовилася від прив'язки до бренду Tom Clancy's, що розв'язало руки "клубу" - він почав протягувати в гру нові фракції, карти та інші речі, яких не було в початковому плані і які доводилося створювати з нуля. Так почалися нескінченні перенесення XDefiant.

00957.pvCPvyQ.png.061fb89cd60bdefb839ffc585a16608f.png

Як кажуть джерела Хендерсона, Ubisoft чіпляється за XDefiant, тому що відкрите бета-тестування гри пройшло з великим успіхом - а отже, в теорії на руках у компанії великий умовно-безкоштовний хіт, про який Ubisoft мріє вже багато років.

Команда XDefiant уже приблизно знає список особливостей, які стануть додавати в гру після релізу. Однак співрозмовники Хендерсона впевнені, що проблеми з виробництвом призведуть до перенесення сезонних оновлень. Крім того, очевидно, під час девелоперського пекла було вирішено відмовитися від версій для PlayStation 4 і Xbox One.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.