Перейти к содержанию

Новости Творці Final Fantasy VII Rebirth представили документалку про гру


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Sony і Square Enix опублікували документальний фільм про створення однієї з найкращих ігор останніх років (судячи з оцінок критиків) Final Fantasy VII Rebirth - другої частини ремейка FFVII.

rssImage-ac97e89632380d4c4aeafe7ae4a97daf.png

Розповідь про такий масштабний проект поділили на чотири частини. Перший ролик присвятили музиці та створенню навколишнього світу, другий - опрацюванню сюжету і кат-сцен, третій - боївці та персонажам, а четвертий - акторам озвучування.

Розробники намучилися з Ред XIII. На відміну від інших персонажів, цей герой здебільшого стоїть на чотирьох лапах, для нього потрібні були зовсім інші анімації бою і пересування. А його поза для верхової їзди мала безліч варіацій, але в підсумку в проєкт потрапила версія, яку розробники зробили швидше заради жарту.

Свій голос Вінсенту Валентайну подарував гейм-майстер шоу Critical Role і актор дубляжу Меттью Мерсер (Matthew Mercer), але з цим призначенням пов'язана кумедна історія. Спочатку Square Enix покликала його для озвучення кількох NPC з натовпу і додаткових квестів. Однак колись давно Мерсер говорив у своїх інтерв'ю і стрімах, що обожнює Final Fantasy VII, а особливо стрілка Валентайна. Чи збіг, що у своїх іграх за Dungeons & Dragons Метт створив ганслінгера, архетип воїна зі спеціалізацією на стрілецькій зброї.

Посеред сесії запису голосів рядових NPC режисер дубляжу перервав Мерсера, зімітував програмну помилку на екрані, де виводиться текст діалогу, а потім показав, що Меттью насправді покликали озвучити Валентайна. Реакцію актора зняли на відео і цей запис є в документальному фільмі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.