Перейти к содержанию

Новости CD Projekt: «Мікротрансзакціям не місце в наших одиночних іграх»


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Фінансовий директор CD Projekt Петро Нелюбович (Piotr Nielubowicz) поспілкувався з інвесторами після публікації звіту за підсумками фіскального року. В одному із запитань було порушено тему мікротранзакцій, тому керівник поділився думкою з цього приводу.

rssImage-9208b578b000a98546ec8e881beea923.jpeg

Нелюбович вважає, що мікротранзакціям не місце в одиночних проєктах CD Projekt, однак це твердження не стосується мультиплеєрної моделі: "Ми не виключаємо, що вдамося до такого рішення в майбутньому, якщо візьмемося за багатокористувацькі тайтли".

Внутрішньоігрові платежі міцно приросли до мультиплеєрних розваг, тож зараз важко уявити собі подібний тайтл без вбудованого магазину. В одиночних же іграх тема мікротранзакцій дуже часто стає темою для дебатів. Наприклад, геймери недолюблюють Ubisoft за донат у її одиночних проєктах, а нещодавно громадськість розбурхала велика кількість платних предметів у Dragon's Dogma II від Capcom - ще одній однокористувацькій грі.

Також представники CD Projekt уточнили кілька інших моментів. Зібрали найцікавіше нижче:

  • CDP хоче анонсувати першу частину нової трилогії за "Відьмаком" як сюрприз. "У наших промокампаніях елемент раптовості дуже важливий. Дозвольте нам здивувати вас", - заявила Кароліна Гнась (Karolina Gnaś), віцепрезидент зі зв'язків з інвесторами в CDP.
  • Організація відносить Sirius, відьмачий спін-офф від The Molasses Flood, до категорії ААА-ігор. Очікується, що його цільова аудиторія виявиться трохи більшою, ніж у третього "Відьмака". У Sirius додадуть елементи кооперативу і мультиплеєра.
  • Незважаючи на подорожчання виробництва інтерактивних розваг, CDP поки не планує підвищувати вартість своїх ігор. Нелюбович поділився, що компанія постійно моніторить ситуацію на ринку і стежить за роздрібними цінами на великі проєкти.
  • Під час зустрічі знайшлося місце і жартам: один із присутніх поцікавився, якщо вже Ubisoft почала робити АААА-тайтли, чи займеться подібним CD Projekt. "Наші ігри будуть ААААААА-класу", - посміялася Кароліна Гнась.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.