Перейти к содержанию

Новости Discord вводить рекламні інтеграції


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Discord - популярна напівсоцмережа-напівмесенджер, яка за роки свого існування стала практично обов'язковим додатком для геймерів. Тривалий час майданчик існував за рахунок підписки Nitro, а тепер збирається вводити рекламні активності, стверджують ЗМІ.

rssImage-de1f474899e8b184d6c7e617488667bf.png

Ось що пише The Wall Street Journal:

  • У Discord нещодавно тестували "Спонсорські квести" - особливі активності, в рамках яких потрібно виконувати певні дії в іграх, одночасно показуючи стрім своїм друзям через Discord. Трансляцію має дивитися щонайменше одна людина. За спонсорські квести видають нагороди у відповідних іграх.
  • Як заявляє WSJ, "Спонсорські квести" стануть повноцінною частиною платформи і відображатимуться в лівому нижньому кутку програми.
  • Рекламний блок враховує розташування, вік та інтереси користувача.
  • Користувачі зможуть вимкнути рекламу в налаштуваннях.
  • Оновлення почнуть викочувати цього тижня.
За словами WSJ, Discord збирається найняти понад дюжину людей, які займатимуться продажем реклами на майданчику. У коментарях для інших майданчиків представники Discord підтвердили, що відомості WSJ вірні.

00986.bpOG5jx.thumb.png.fd46544007f22afeb69e57d53185f385.png

"Спонсорські квести" відкрито анонсували місяць тому, але тоді ще не було відомо, коли їх представлять для всіх користувачів.

00988.TEPVj5o.thumb.png.f6fbe73a94010909a9f89a6358c7c04a.png

Там же показали ще один вид реклами – особливі прикраси профілю за мотивами ігор від рекламодавців. 

00990.kHr3t3n.thumb.jpg.6f614bf0ad8dd011532630ce87330db8.jpgУ

У магазині Discord вже є "косметика" з Valorant.

Голова Discord Джейсон Сітрон (Jason Citron) відкрито виступав проти таргетованої реклами в дусі тієї, яку використовують інші соцмережі - вони часто сканують дані користувачів і позбавляють їх приватності:
"Ми [в Discord] віримо, що дані людей належать людям, люди повинні почуватися в безпеці, коли спілкуються один з одним, і повинні знати, що їхні дані не будуть використовуватися проти них неприйнятним чином.
Ми ставимося до приватності дуже серйозно. Ми не скануємо повідомлення людей. Ми не читаємо їх. Однак Discord не використовує наскрізне шифрування. Тож якщо ви порушите правила спільноти, ми зможемо провести розслідування."

Джейсон Сітрон

Формально "Спонсорські квести" справді не є таргетованою рекламою з традиційних соцмереж - вочевидь, усі квести розміщуються за згодою Discord, а не просто вибирають цільову аудиторію за параметрами від рекламодавців, які можуть пхати практично будь-які товари.

Але все-таки квести наближають Discord до тонкої грані, від якої раніше відхрещувався Ситрон, що викликає невдоволення деяких користувачів.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.