Перейти к содержанию

Новости "Намагаємося не скупитися" - автор No Rest for the Wicked про вартість гри


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Moon Studios нещодавно повідомила, що рольовий бойовик No Rest for the Wicked коштуватиме $40. Генеральний директор компанії Томас Малер (Thomas Mahler) запевнив: вибір демократичної ціни - не вимушений захід, а красивий жест.

rssImage-8685a4273787d0dfdfa861732c0bd392.jpeg

Як розповів Малер в екс-твіттері, він прочитав статтю, в якій журналіст стверджує, нібито Moon "змушена" продавати Wicked зі знижкою. Однак, якщо вірити керівнику, насправді його студія просто йде назустріч гравцям:

"Ми вже давно чуємо скарги геймерів на те, що ціна в $70 стала новим стандартом. Ми також постійно бачимо ігри за $70 з мікротранзакціями на додачу, і зазвичай гравців це злить.
Крім того, я відкрито висловлювався проти абсурдних ситуацій, коли розробники просять за косметичні предмети $65 і більше.
Оскільки Wicked виходить у ранньому доступі, ми подумали, що буде нерозумно обдирати гравців, з порога виставляючи повну ціну."

За словами Малера, його компанія може дозволити собі щадну цінову політику в тому числі тому, що не допускає помилок конкурентів:

"Ми в Moon намагаємося діяти вкрай ефективно. Ми не наймаємо людей сотнями просто заради того, щоб створити ілюзію зростання для акціонерів. У нас взагалі немає акціонерів. Якщо ми можемо випускати якісніші продукти за менші гроші, ніж AAA-студії, і завдяки цьому виставляти нижчі ціни, то це означає, що ми щось робимо правильно, а не навпаки.
Ми й раніше виставляли ціни трохи нижчі, ніж могли б, оскільки хочемо, щоб до наших ігор могли долучитися якомога більше гравців.
Ми продавали Blind Forest за $20 і Will of the Wisps за $30 і врешті-решт продали близько 10 мільйонів копій завдяки якості наших ігор і, ймовірно, завдяки тому, що намагаємося не скупитися."

No Rest for the Wicked стартує 18 квітня в ранньому доступі Steam. Перші два тижні екшен-RPG продаватиметься зі знижкою — за $36 замість $40. 

Повна версія гри також загляне на PlayStation 5 та Xbox Series, але коли це станеться – невідомо.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.