Перейти к содержанию

Новости ЗМІ: Netflix знайшла акторів на ролі Золтана та Стефана Скеллена для нового сезону «Відьмака»


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Як повідомляє Variety, акторський склад четвертого сезону "Відьмака" поповнився ще кількома зірками. Netflix визначилася з артистами, що зіграють Золтана Хівія, Лео Бонарта і Стефана Скеллена.

rssImage-e4f61e7bc04c308f8b2e38f1a7b8e69b.jpeg

  • Денні Вудберн (Danny Woodburn; "Сайнфелд", "Білосніжка: Помста гномів") - Золтан Хівай, червонолюд і один із найкращих друзів Геральта.
  • Шарлто Коплі (Sharlto Copley; "Район № 9", "Хардкор") - Лео Бонарт, професійний найманий вбивця і мисливець за головами.
  • Джеймс П'юрфой (James Purefoy; "Рим", "Видозмінений вуглець") - Стефан Скеллен, високопоставлений шпигун Нільфгаарда і фахівець з особливих доручень, також відомий як Філін.

00640.DGak42_.thumb.jpg.8f03036bd272bfa64189f45eea86fdf0.jpg

Зліва направо: Денні Вудберн, Шарлто Коплі та Джеймс П'юрфой.

Перераховані вище актори приєднаються до вже знайомих глядачеві Ані Чалотри (Anya Chalotra; Йенніфер), Фрейї Аллан (Freya Allan; Цирі) і Джої Беті (Joey Batey; Лютик). У шкуру Геральта з Рівії в новій главі влізе Ліам Гемсворт (Liam Hemsworth), який прийде на зміну Генрі Кавіллу (Henry Cavill). Ще одним новачком каста стане Лоуренс Фішберн (Laurence Fishburne) - його взяли на роль вампіра Регіса.

Зйомки четвертого сезону "Відьмака" розпочнуться цієї весни. Дати прем'єри у нього поки що немає. Зате відомо, що наприкінці 2024-го вийде анімаційний фільм The Witcher: Sirens of the Deep з Дагом Коклом (Doug Cockle) на озвучці Білого Вовка.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.