Перейти к содержанию

Новости Метт Карч: "Embracer намагалася зберегти більше робочих місць, як ніхто інший"


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У зв'язку з останніми подіями Embracer Group перетворилася на справжню корпорацію зла в очах геймерів. Однак співзасновник Saber Interactive і глава Beacon Interactive Меттью Карч (Matthew Karch) вважає, що всі занадто сильно критикують холдинг.

rssImage-5bd7b439e06bb0c71f4ee074d0c11fe4.jpeg

Керівник упевнений, що генеральний директор Embracer Ларс Вінгефорс (Lars Wingefors) у всіх рішеннях керується великим почуттям справедливості та розсудливості. Він також підкреслив, що в Embracer скоротили не набагато більше людей, ніж в інших великих компаніях.

"Процес, у рамках якого нам довелося закривати студії... вбивав нас. Я кажу "нас", хоча вже не є частиною компанії, тому що, знаєте, я, як і раніше, володію акціями холдингу, у мене там хороші друзі та знайомі, тож я, звісно ж, бажаю їм усього найкращого. Але я б сказав, що Embracer як ніхто інший намагалася зберегти якомога більше робочих місць.
Погляньте на Gearbox. Її щойно продали, вірно? Співробітники студії залишалися на своїх місцях аж до анонсу угоди, так? Усе тому, що Ларс нікого не хотів відпускати, він справді хотів усіх залишити. Мені здається, у людей склалося про нього неправильне враження.
На GDC усі навколо вітали нас, що ми пішли від злісної Embracer. Але там працюють найприємніші люди, яких ви тільки можете зустріти. У Ларса цілий архів із відеоіграми. Він їх обожнює і живе заради них. Він не є важливою шишкою в піджачку, хоча часто змушений носити його на зустрічі, він - справжній геймер."

Меттью Карч

Також Карч прокоментував зірвану угоду Embracer на 2 мільярди доларів. За його словами, переговори дійсно велися з Savvy Games Group - підрозділом Суверенного фонду Саудівської Аравії.

Він упевнений, що холдинг насправді не потребував цієї угоди, але тиск через необхідність постійного зростання зіграв злий жарт. Замість того, щоб кожен із підрозділів продовжив свій розвиток, усім їм довелося поставити ці процеси на паузу, щоб спільними силами підписати договір із Savvy. Якщо вірити Карчу, всі в компанії були впевнені, що угода закриється. Однак підписання паперів затягнулося занадто сильно, і в підсумку зрив угоди боляче вдарив по холдингу.

Крім того, Карч вважає, що Embracer стала жертвою так званої гри на пониження, коли учасники ринку намагаються заробити на падінні вартості акцій.

"Причина частини бід Embracer криється і в тому, що це публічна компанія. Люди намагаються отримати прибуток зі страждань інших людей, граючи на зниженні курсу цінних паперів. У підсумку ми отримали вартість акцій фірми, що впала, і звільнення, що відбулися незабаром."
Меттью Карч
Нагадаємо, Embracer оголосила про реструктуризацію в червні 2023-го - незабаром після того, як стало відомо про зрив угоди з неназваною на той момент компанією. Процес офіційно завершився наприкінці березня разом із продажем Gearbox. У рамках програми екстреної економії було звільнено понад тисячу осіб, скасовано кілька проєктів і закрито три студії. Частину команд на кшталт Saber холдинг продав.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.