Перейти к содержанию

Новости 60 fps при 4K та 60 трофеїв для «платини» - про запуск Sea of ​​Thieves на PS5


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Галеон під назвою Sea of Thieves вже скоро опиниться в бухті PlayStation 5. Напередодні цієї події команда Rare зібрала всі питання про гру, які можуть цікавити власників консолі Sony, в одному місці. Наприклад, студія підготувала два режими продуктивності, а також опціональний крос-плей.

rssImage-45fbeef2bfbf6d483daabbaed9201c25.jpeg

  • "Море злодіїв" підтримує всі особливості контролера DualSense на кшталт тактильної віддачі, адаптивних тригерів і вбудованих динаміка з мікрофоном.
  • Передбачена пара режимів швидкодії: 60 fps при роздільній здатності 4K і 120 fps при 1080p.
  • Щоб заробити платиновий трофей "Ідеальний пірат" на PS5, необхідно вибити 60 базових досягнень. Згодом будуть додаватися нові "ачівки", але на отримання "платини" вони не вплинуть. "Деякі трофеї можуть відкритися відразу після входу в гру, але геймерам доведеться перегравати окремі моменти, щоб повністю розблокувати трофеї на PS5", - йдеться в повідомленні від команди.
  • Для багатокористувацької гри на "плойці" знадобиться підписка PlayStation Plus. У разі її відсутності користувачеві буде доступний одиночний режим "Безпечні моря". Цей варіант містить значну частину ігрового контенту, включно з усіма сюжетними місіями. Чого в "Безпечних морях" немає, так це орієнтованих на PvP-занять на кшталт битв фракцій, світових подій тощо.
  • Щоб усе накопичене добро разом із прогресом перенеслося на нову платформу, користувачам необхідно зв'язати PlayStation- і Microsoft-акаунти. На пов'язаних одним обліковим записом платформах будуть доступні заслуги, косметичні предмети, Twitch Drops, золото, дублони, стародавні монети та інше, за деяким винятком. Мова про обмежений набір платформних ексклюзивів на кшталт косметичних предметів корабля Duke, які пов'язані із запуском гри на Xbox Series.
  • Щоб помацати "бету", необхідно оформити передзамовлення будь-якого видання. Усі учасники закритого бета-тестування Sea of Thieves на PS5 отримають вітрила і титул Безстрашного шукача пригод. За попереднє замовлення тайтла передбачені ексклюзивні бонуси - зброя з набору "Рубінова гадюка" і папуга "Червоний шторм". Також розробники планують викотити особливі вітрила, які дістануться всім гравцям після запуску проєкту на PlayStation 5.
  • Бета-тест проведуть із 12-го до 15 квітня. Випробувачі зможуть заробити славу, валюту і косметичні нагороди в рамках прогресу 11-го сезону. Усі отримані нагороди будуть збережені та доступні на запуску PS5-версії. Також учасникам "бети" вручать 10 рівнів слави сезонного прогресу 12-го сезону як подяку за участь.
  • У Sea of Thieves доступний крос-плеєр, тому геймерам нічого не заважає вирушити на пошуки пригод разом із товаришами на різних платформах. Список друзів був оновлений, щоб показувати, на чому грає той чи інший приятель. За бажання крос-платформні сесії можна відключити і плавати тільки на PS5-серверах.
  • До слова про сервери. Rare повідомила, що підготувалася до напливу нових гравців, тож не доведеться переживати через стабільність підключення. Крім того, розробники подумують над тим, щоб повернути по шість кораблів на сервер. Наразі сервери одночасно вміщують тільки п'ять шхун.
  • Режим для шолома PS VR2 не планується. Власники PlayStation Portal зможуть транслювати гру на портативний пристрій.

Sea of Thieves пришвартується до PlayStation 5 вже 30 квітня. На Xbox та ПК піратська пригода доступна з 2018 року.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.