Перейти к содержанию

Новости Relic оголосила про скорочення після розлучення з SEGA


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Наприкінці березня стало відомо, що SEGA продає Relic, студію авторів Company of Heroes. Лише через тиждень після здобуття незалежності керівництво Relic повідомило про звільнення "заради шансу на виживання у вкрай нестабільній індустрії".

rssImage-44b04fc5587c1bae4b2d275f453189b5.jpeg

Сама студія не оголосила кількість скорочених співробітників, але якщо вірити позаштатному продюсеру Робін Смейл (Robyn Smale), кількість працівників зменшилася на 41 людину. "Ми втратили відразу кількох приголомшливих людей. Останнім часом дорога була вибоїстою, тож для більшості ця новина не стала сюрпризом", - написала Смейл.

В офіційному посланні Relic поділилася, що зважитися на скорочення було важко, але це був необхідний крок: "Ми вчинили так з однією-єдиною метою - дати студії шанс на виживання у вкрай нестабільній індустрії". Команда подякувала колегам за неоціненний внесок у справу компанії і пообіцяла, що всі постраждалі отримають вихідну допомогу, розширені пільги та допомогу в подальшому працевлаштуванні.

Нагадаємо, одночасно з анонсом продажу Relic боси SEGA оголосили про скорочення штату європейських підрозділів. Найбільше дісталося SEGA Europe, Creative Assembly і SEGA HARDlight - роботи позбулися 240 осіб. У самій Relic звільнення відбулися роком раніше. У травні студія стала меншою на 121 співробітника.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.