Перейти к содержанию

Новости Apple зняла заборону на емулятори ретроігор в App Store


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Поки одні компанії всіма можливими способами борються з емуляторами, інші ж, навпаки, дають їм зелене світло. До числа останніх тепер належить Apple, яка дозволила емулятори старих ігор в App Store.

rssImage-868ce2db5ecdadbd939c6985f22ecf72.jpeg

Напередодні "яблучники" оновили звід правил, вписавши туди кілька уточнень. Одне з них і стосується емуляторів: відтепер розробники можуть публікувати подібні додатки в App Store і пропонувати користувачам завантажувати ігри. Є одне важливе, але - тайтли для емуляторів мають відповідати "всім чинним законам". Простіше кажучи, піратські копії Apple видалятиме.

До цього моменту емулятори в App Store були заборонені, але користувачі все одно знаходили способи встановити їх на "яблучні" пристрої. Наприклад, у цьому допомагав так званий "джейлбрейк" або сторонні несанкціоновані магазини. Тепер же возитися з альтернативними шляхами не доведеться, і розробники емуляторів ретроігор на Android можуть спокійно перенести свої додатки на iOS.

Як зазначили в The Verge, цей крок також дасть змогу Apple утримати споживачів з ЄС у своєму магазині, оскільки тепер у регіоні офіційно дозволені сторонні майданчики.

Щодо інших змін у правилах App Store, компанія оновила положення, що стосуються суперзастосунків на кшталт WeChat, а також дала змогу музичним стримінгам у Євросоюзі залишати всередині застосунків посилання для оплати покупок за межами магазину Apple.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.