Перейти к содержанию

Новости У Microsoft тепер є команда, яка займається збереженням ігор для майбутнього


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Президентом Xbox не так давно стала Сара Бонд (Sarah Bond). Вона проводить реорганізацію ігрового підрозділу Microsoft і напередодні розіслала внутрішній лист для співробітників, де розкрила деякі плани на майбутнє.

rssImage-b71cf02c2f9dae8a2bc31ab4dd479cb5.png

Найнезвичайніше, про що йдеться в листі - у Xbox тепер є виділена команда, яка займається збереженням ігор для майбутніх поколінь.

"Це важливо для всіх нас в Xbox і для індустрії загалом. Ми грунтуємося на нашій довгій історії зворотної сумісності та прагнемо надати чудову бібліотеку ігор Xbox майбутнім поколінням геймерів."
Сара Бонд
Джерела Windows Central додають, що Microsoft може озвучити додаткові подробиці про зворотну сумісність у районі щорічної трансляції Xbox Showcase - кажуть, у 2024-му вона відбудеться 9 червня.

Microsoft і справді багато уваги приділяла спадкоємності поколінь: наприклад, на Xbox Series можна вставити деякі диски від найпершої Xbox і отримати версію з різними поліпшеннями на кшталт підвищених роздільних здатностей і продуктивності.

Щоправда, офіційну зворотну сумісність з актуальними поколіннями Xbox отримали далеко не всі: як пише "Вікіпедія", на Xbox One і Xbox Series можна запустити 633 з 2 155 ігор з Xbox 360 і 63 з 998 ігор з оригінальної Xbox.

Серед інших коментарів Сари Бонд:

  • Знову заявляється, що Microsoft проєктує новий ігровий пристрій, який має стати "найбільшим технічним стрибком між поколіннями в історії".
  • Бонд згадала ШІ - Microsoft збирається активніше застосовувати останні досягнення штучного інтелекту у сфері відеоігор.
  • Після запуску в Game Pass найпопулярнішою платформою у Diablo IV став Xbox.
  • Бонд подякувала за роботу Каріму Чаудрі (Kareem Choudhry) - корпоративному віцепрезиденту Xbox, який пропрацював у Microsoft близько 26 років. Він залишив компанію цього тижня.
  • Як заявляє Бонд, поки ігрова індустрія загалом сповільнила своє зростання, у Xbox воно триває. Але випробування стосуються і Microsoft: наприклад, зазначає Бонд, гравці дедалі більше концентруються на так званих "іграх-чорних дірках" - Fortnite, Roblox і Call of Duty - і дедалі менше хочуть пробувати щось нове.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.