Перейти к содержанию

Новости Шон Мюррей відзначив зростання рейтингу користувача No Man's Sky в Steam на 1 %


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

На релізі No Man's Sky не штовхнув тільки ледачий. Але за майже вісім років наполегливої праці Hello Games зуміла перетворити гидке каченя на прекрасного лебедя. Глава студії Шон Мюррей (Sean Murray) вже готує наступний проєкт, але все ще сподівається поліпшити репутацію No Man's Sky.

rssImage-e44ea2b22fa89a7f134e9f0a9c225348.jpeg

На початку квітня користувацький рейтинг космічної пригоди в Steam піднявся ще на 1 %, досягнувши позначки в 78 %. Мюррей не пройшов повз цю подію і написав таке:

"Народ, ми піднялися до 78 % позитивних відгуків у Steam у вкладці "Всі огляди". У 2021 році ми дісталися до "В основному позитивних" рецензій (70 %) - на це пішло п'ять років.
З математичної точки зору кожен відсоток дається важче за попередній. Я ніколи не думав, що це можливо, але, хлопці, коли-небудь ми зуміємо дійти до позначки "Вкрай позитивні" (80 %)."

Після скандального запуску в No Man's Sky та її авторів почалася затяжна арка спокути - фахівці Hello Games у поті чола виправляли непорозуміння, яке в них вийшло, і підкуповували геймерів безкоштовними контентними оновленнями. До слова, останній на цей момент апдейт переробив космічні станції і не тільки. Досягнення рейтингу у 80 % стало б символічною перемогою для колись гнаного науково-фантастичного тайтла.

Щодо наступного проєкту студії, Light No Fire являє собою пісочницю на безшовній планеті, площа якої порівнянна із Землею. Дати виходу у тайтла ще немає, але його вже можна додати до списку бажаного в Steam.

 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.